מידע שימושי סגולה של הערק י"ד שבט יום הילולת רבי יצחק אבוחצירא

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
כידוע יש את הסגולה הנפלאה והמפורסמת של הערק ביום הילולת רבי יצחק אבוחצירא בי"ד שבט (בעוד שבועיים בדיוק).
אז הנה לפניכם קובץ שמע קצר על הסגולה ואיך עושים במדויק.
בהצלחה לכולם!
וכל הישועות!!!!

קבצים מצורפים

• סגולה יד שבט רבי יצחק אבוחצירא.mp3
    1.9 MB
  • הוסף לסימניות
היום בלילה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אפשר בבקשה לכתוב את הסגולה פה?
אני יודעת שיש לה המון גרסאות

• הוסף לסימניות
לפני פחות משנה עשיתי פרוייקט קטן באופן חובבני (על פאוור-פוינט) לצדיקנית שעוסקת בהפצה לזיכוי הרבים, הועתק אות באות מעותק ישן נושן, שלא נודע לי מקורו, את התוצאה כדאי ורצוי להפיץ!

קבצים מצורפים

• סגולת רבי יצחק אביחצירא.pdf
    6.3 MB · צפיות: 99
  • סגולת רבי יצחק אביחצירא.jpg
    סגולת רבי יצחק אביחצירא.jpg
    KB 538.3 · צפיות: 175
  • הוסף לסימניות
אני עשיתי את הסגולה ותוך שנתיים ומשהו התארסתי....
אולי בשביל שלא האמנתי מספיק? אולי!!...

באותו ענין: נכנסתי למשרד של חבר שלי, וראיתי חמסה ענקית תולה על הקיר.

שאלתי אותו מה? גם אתה מאמין בכל זה? הוא ענה לי "לא מה פתאום! אבל שמעתי שזה עוזר גם אם לא מאמינים!!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הבנתי שבאושר -- עד מביאים ב30 ש" ח בקבוק של עלית הארק!

• הוסף לסימניות
אצל בעלי בישיבה 12 בחורים רווקים עשו את הסגולה 11 מתוכם נושעו באותה שנה!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
כדאי לעיין בספר של הרב יעקב הלל שליט"א 'תמים תהיה' מה שכותב על חומרת השימוש בסגולות מהסוג הזה.
הספר קיבל הסכמות מהרב אלישיב הרב וואזנר והרב כדורי זכר צדיקים לברכה.

• הוסף לסימניות
אין כאן שום בעיה עם תמים תהיה, אין כאן לחשים ולא קמיעות ולא השבעות ולא ניחוש, לא דרשו ממישהו כסף, וגם לא הבטיחו לך משהו בעד כסף. מה זה קשור למה שכתב הרב הלל ב"תמים תהיה"? בסך הכל יש כאן אמונה לזכות לישועה מהשי"ת בזכות צדיק יסוד עולם קדוש וטהור שנהרג על קידוש ה', וכשתבא בע"ה עושים ברכת שהכל ושותים לחיים, ומפרסמים לחברים על הישועה ומתגדל בעולם כבוד השי"ת ועבדיו הצדיקים. מה בכך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה