מידע שימושי סגולה של הערק י"ד שבט יום הילולת רבי יצחק אבוחצירא

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
יש לי שאלה: אם שמתי בקבוק שנה שעברה והתחלתי לראות את תחילת הישועה, ועדיין לא ראיתי את הישועה במלואה, האם אני צריכה לחלק את ההערק ביום ההילולא או לחכות שתגיע הישועה במלואה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה חשבת? למה ש@ליטאי פשוט ימצא מקור לסגולה😉
חיפשתי, ודיברתי עם אנשים שחיפשו יותר ממני, אין שום מקור לסגולה הזו!
המקור היחיד האמין מדבר על בקבוק מים מהברז ולא על ערק

• הוסף לסימניות
תגידו לא משנה גודל בקבוק

• הוסף לסימניות
חיפשתי, ודיברתי עם אנשים שחיפשו יותר ממני, אין שום מקור לסגולה הזו!
המקור היחיד האמין מדבר על בקבוק מים מהברז ולא על ערק
אתה מחפש מקור כאילו זה יסוד של רב שמואל בגדרי זיקה....
זה עובד אחרת זה דבר המסור לרגש ולאמונה הפשוטה (לא מתוך ביקורת חלילה, להיפך...)
ורק מי שמתחבר שיעשה את זה.........

• הוסף לסימניות
אתה מחפש מקור כאילו זה יסוד של רב שמואל בגדרי זיקה....
זה עובד אחרת זה דבר המסור לרגש ולאמונה הפשוטה (לא מתוך ביקורת חלילה, להיפך...)
ורק מי שמתחבר שיעשה את זה.........
ומי שמתחבר לסגולת "עמידה על הראש על חוף הים בערב שבת חזון בין השמשות" גם יעשה את זה?
השתגענו לגמרי?

• הוסף לסימניות
עכשיו הבנתי מהיכן הגיעו הבוקר שיכורים לכביש שבזכותם עשיתי תאונה עצמית ונזק לרכב חונה באלפי שקלים.

אני כמובן לא מאשים אותם, אלא את עצמי. אבל בזכותם.

ולצערי אין לי צד ג'.

• הוסף לסימניות
הוראות איך לשות את הסגולה

קבצים מצורפים

• מפעל הפורמטים PicPDF 4335db7f834145a2.pdf
    KB 104.6 · צפיות: 18

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה