סגולות למציאת אבדה

• הוסף לסימניות
נעלם לי דף חשוב. מאד מאד חשוב.
אחרי המון חיפושים אמרתי "אלוקה דרבי... ענני..." אך טרם מצאתי
בייאושי הרב אני פונה אליכם- אולי אתם מכירים עוד סגולות למציאת אבדה?

• הוסף לסימניות
זה כוונתך:
דליק נר ויתן צדקה לכבוד רבי מאיר בעל הנס זיע"א, ויאמר כך: "אלהא דמאיר ענני! אלהא דמאיר ענני! ותעזור לי שאמצא או שיחזירו לי במהרה את אבידתי אשר איבדתי, בזכות שנתתי סך (יזכיר הסכום) שקלים לכבוד רבי מאיר בעל הנס זכור לטוב"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RE;1064095:
זה כוונתך:
דליק נר ויתן צדקה לכבוד רבי מאיר בעל הנס זיע"א, ויאמר כך: "אלקא דמאיר ענני! אלקא דמאיר ענני! ותעזור לי שאמצא או שיחזירו לי במהרה את אבידתי אשר איבדתי, בזכות שנתתי סך (יזכיר הסכום) שקלים לכבוד רבי מאיר בעל הנס זכור לטוב"

אכן, את זה עשיתי. אולי זה אורך כמה שעות עד שזה פועל :)
בכ,א אשמח לעוד סגולות. זה דחוף :(

• הוסף לסימניות
צדקה לעילוי נשמת ר' עקיבא בער מאמסטרדאם

• הוסף לסימניות
לא יודעת מקור:
להפוך כוס אמיתית-זכוכית על השיש.
:rolleyes::confused::p;)
לקרוא למישהו שידוע כמצא אבדות
(למשל אצלינו במשפחה לא זזים בלי אחתוי-מוצאת האבדות!!!)
מציאה קלה.
ו............אל תשכחו לעדכן

• הוסף לסימניות
ראיתי שמישהו הציע לא לבזבז את הסגולה של אמר רבי בנימין.
לא נראה לי סביר שסגולות יכולות "להתבזבז".
הרעיון של הסגולה הזו זהו חיזוק באמונה שבלי הקב"ה דברים יכולים להיות מול עינינו ולא נראה אותם - כולנו כמו עוורים, עד שהוא יחליט שנראה אותם. כמו הגר במדבר שלא ראתה את הבאר עד שפקח ה' את עיניה.
מנסיון משפחתי רב שנים, הסגולה הזו עובדת פלאים.
באבדות מן הסוג הרגיל, של איפה המפתח ואיפה שמתי את השלט, בדרך כלל לא מספיקים לגמור את הפעם הראשונה של המשנה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תלתלי;1064379:
לא יודעת מקור:
להפוך כוס אמיתית-זכוכית על השיש.
:
אם המקור לא ידוע - לדעתי כדאי להימנע ממנו, כי ככל הידוע לי הפיכת כוס זכוכית על משטח חלק זה חלק מכישוף הנקרא העלאה באוב (סייאנס בלע"ז).

• הוסף לסימניות
לתרום לקופת העיר/ועד הרבנים/וכו'

• הוסף לסימניות
קודם צריך להבטיח תרומה. לאחר הישועה - לתרום ולפרסם...

כלשון המפרסמים: "הבטחתי ונושעתי" [ולא "תרמתי ונושעתי"]

• הוסף לסימניות
תודה לכולן. בינתיים זה לא נמצא.
כשימצא- אפרסם אי"ה.

• הוסף לסימניות
אני ג"כ אבדתי דבר חשוב מאוד!
ב"ה אחרי כמה ימים של חיפושים הוא נמצא,
מולי- במגירה הראשונה שפתחתי:).
כאילו לא חפשתי שם קודם
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;1064531:
אם המקור לא ידוע - לדעתי כדאי להימנע ממנו, כי ככל הידוע לי הפיכת כוס זכוכית על משטח חלק זה חלק מכישוף הנקרא העלאה באוב (סייאנס בלע"ז).

תודה על ההסבר
באמת חשבתי שזה בא ממקור לא יהודי
כי שמעתי על זה ממישהו חוצניק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמר;1064537:
לתרום לקופת העיר/ועד הרבנים/וכו'

לתרום למי שאת רוצה...

אצלנו הקופה של הכולל והקופה של בוני עולם עובדות מצויין!!
העיקר: יכוון ליבו לשמים, זה אקט של הכנעה ואמונה.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
סגולתו של ר' חיים מוולאזין להתחזק ב'אין עוד מלבדו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה