נכתב ע"י תלתלי;991625:מי יודע מי שמע, על סגולה
שנותנים איזה מאכל מסוים לתינוק שלא מדבר וזה גורם לו להתחיל לדבר!?
ואיפה זה כתוב?
תודה לכולם
נכתב ע"י רות מיכל;991680:שמעתי על פיסטוקים. אין לי מקור. זה היה כשהבת שלי היתה באיזה שהוא גיל שהסבתות החליטו שהיא כבר צריכה לדבר. גם הפיסטוקים לא עזרו, אבל היום היא אינה מפסיקה לדבר ולברבר..
גם שלא ידבר וגם לחנוק אותו נראה לי טו מאצ'נכתב ע"י רות מיכל;991680:שמעתי על פיסטוקים. אין לי מקור. זה היה כשהבת שלי היתה באיזה שהוא גיל שהסבתות החליטו שהיא כבר צריכה לדבר. גם הפיסטוקים לא עזרו, אבל היום היא אינה מפסיקה לדבר ולברבר..
הצלחתם להצחיק אותי .נכתב ע"י ROT;991730:גם שלא ידבר וגם לחנוק אותו נראה לי טו מאצ'![]()
נכתב ע"י פוינט ק גת;991696:יש משפחה ברמת אלחנן בבני ברק שיש להם גמ"ח של אתרוגים למטרות כאלו. נראה לי שזה באופן כללי מועיל לענינים שבדיבור, כמו גמגום וכד'. הם טוענים שרואים תוצאות. אינני זוכרת כרגע את שמם אבל בטח יהיה פה משהו שיודע עליהם, הם די ידועים.
נכתב ע"י תאוצה;992567:השם שלהם: שרלין
נכתב ע"י מילה בסלע;992399:מה אתם רוצים שילדה בת 1.5 תגיד???
אבא, אמא, די, נפל, איפה, אור- זה מקסימום המילים של הקטנצ'יק שלי בן ה-1.5..... (דל שומן![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים