נכתב ע"י msphoto;458999:הבוקה מקסימה. וגם הקומפוזיציה.
קצת מפריע לי בעין שהסגול חיוור מעט יחסית לירוק. (אולי זו הערה לכותרת ולא לתמונה..)
נכתב ע"י moti!a;459173:היי
צבעים יפים גם הרוק וגם הסגול
אחלה בוקה
2 דברים שמאוד מפריעים בפריים
1- הסגל שהוא מוקד התמונה מוסתר בחלקו התחתון ע''י העלה שמאוד מפריע
(היה רצוי לחתוך אותו)
2-הזבוב הלא ממוקד שעומד לו על אותו העלה מושך את תשומת הלב
(היה רצוי להעיף אותו)
בהצלחה בהמשך
מוטי![]()
נכתב ע"י מיצג;459403:צריך עינים של... כדי לראות את הזבובורצון של... כדי למצוא הערות
![]()
נכתב ע"י רבקה אריאל;459408:אולי חלאס עם ההערות על ההערות? תתמקד בלהגיב בצילומים.
זה ששמת סמיילי לא מוריד מהחוצפה (?) של ההערה הבאה: "רצון של... כדי למצוא הערות".
נכתב ע"י מיצג;459436:אמאלה, את מחפשת בכח בעיות
מה כתבתי,
התלהבתי מזה שהוא מצא את הזבוב הקטן הזה, זה הכל!
נכתב ע"י moti!a;459510:היי מיצג
רק כדי להבהיר, אני דווקא מהמקלים בתמונות
לא מחפש בנרות באגים וכאלה..
גם לא על כל שמים בהירים אני קופץ ואומר "שרוףףףף!!!! "
אני נוהג להסתכל על תמונה , ומה שקופץ לי ברגע הראשון כמפריע לי על זה
אני מעיר, כאן העלה והזבוב נראים בברור לפחות לי כדבר שמפריע לי אז הערתי
יכול להיות שלמישהו אחר הם לא מפריעים וזה בסדר מבחינתי
מוטי![]()
בוא נראה אותך אחרי זה:נכתב ע"י כדרלעמר;459561:אתם מוזמנים לבקר בכל צורה, רק אודה על כך!
נכתב ע"י DDFF;459569:בוא נראה אותך אחרי זה:
זוועה ובלי שום
ללא צורה
כזו תמונה
בחירייה ולא
(עכשיו תקרא שוב עם דילוגים של שורה)![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים