כללי סגירה איכותית וקלה

• פותח הנושא EC
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יוצא לי לעצב הרבה שלטים, כרזות רחוב בגדלים של מטרים , מה הסגירה שאני צריכה לעשות עמ"נ שהקובץ יתקבל איכותי מאוד אבל קל יוצא לי קבצים מאוד כבדים ואח"כ זה משבש את ההדפסה.
באילוס'.
תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EC;1464772:
יוצא לי לעצב הרבה שלטים, כרזות רחוב בגדלים של מטרים , מה הסגירה שאני צריכה לעשות עמ"נ שהקובץ יתקבל איכותי מאוד אבל קל יוצא לי קבצים מאוד כבדים ואח"כ זה משבש את ההדפסה.
באילוס'.
תודה.

את צריכה לבנות את הקובץ בקנה מידה.
1:10

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OV graphics;1464774:
את צריכה לבנות את הקובץ בקנה מידה.
1:10

אז איך אני אוודא את האיכות?
אני בונה את זה ביחס של חצי מהגודל המקורי.

• הוסף לסימניות
אילוס זה וקטורי אין בעיה
פוטושופ ופיקסלים זה בעיה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאהש;1464782:
אילוס זה וקטורי אין בעיה
פוטושופ ופיקסלים זה בעיה

גם באילוס אני מכניסה פיקסלים תמונות וכו'
וגם הוקטורים יוצאים לפעמים לא מאוד איכותי.

• הוסף לסימניות
תייצאי מאינדיזיין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י michal23;1464948:
תייצאי מאינדיזיין

ושם יש משהו מיוחד שאני צריכה להקפיד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה