סגירה בפרימייר

• פותח הנושא bbl
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בס"ד
לאיזה פורמט כדאי לשמור בפרימייר כדי שלא לאבד איכות בכלל??? (לא משנה הגודל)
תודה ממש!

• הוסף לסימניות
avi נשמר באותה איכות, המטרה של זה בעצם היא הקלטה ישירה חזרה לקלטת וידאו.

• הוסף לסימניות
בס"ד
תודה ממש!
לגבי AVI Uncompressed RGB24 אני לא רואה שום פורמט כזה האם יש אותו ב cs4? או רק ב5?
רק נראה לי מוזר שאורך 2 דקות סרט הוא שומר ב 500 mb הוא היה אמור להגיע ל2gb + (בכל אופן כך הוא שומר באפטר) - ברור שהוא מכווץ משהו - השאלה אם לא פוגע באיכות...
ניסיתי להעביר לאפטר בלי סגירה - הבעיה שמשום מה הסדר מעט מתבלגן וגם חלק מהאפקטים נעלמו - מוזר.

• הוסף לסימניות
file - export - movie
אני חושבת שכל 4 דקות יוצרות ג'יגה, כך בכל אופן זה בדגימה מקלטת ל- avi

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbl;596564:
בס"ד
תודה ממש!
לגבי AVI Uncompressed RGB24 אני לא רואה שום פורמט כזה האם יש אותו ב cs4? או רק ב5?

AVI Uncompressed RGB24 זה מושג כללי בפורמט וידאו

בפרמייר cs4 צרפתי תמונה

לגבי הגודל אפשר לחשב את זה ככה

(רוחב * גובה) * (מספר ביטים / 8) * (מס' פרמים לשניה) * מס שניות

אם רוצים תוצאה בMb מחלקים את התוצאה ב (2^1024)
בGb מחלקים ב (3^1024)

קבצים מצורפים

• ללא שם.PNG
    KB 290.8 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
כתשובה יבשה לשאלתך אענה-

Uncompressed Microsoft AVI

פיתרון יותר חכם-

עלייך לשאול את עצמך מס' שאלות-
1) איזה שימוש ברצוני לעשות בקובץ שאקודד?
2) מהו המקור של הוידאו?
3) מהו אורכו של הסרט וכמה מקום יש לי במחשב (או כמה אני מוכנה להקצות למשימה הזאת)?

תשובות-

1) אם מדובר בסרטון קצר שמכיל אנימציה גרפית(מאפטר לדוג') ודורש איכות גבוהה-
Uncompressed Microsoft AVI יכל להיות פתרון אך הוא כבד מאוד וכל 10 שניות שוקלות קרוב ל300 מגה (בSD) פתרון יותר טוב שאני משתמש בו בייצוא מאפטר- QuickTime PNG גם שומר על איכות מכסמלית ושוקל כ20% מקודמו וגם תומך בשקיפות.

2) אם מדובר בסרט ארוך 10 דק' ויותר הפיתרון הקודם יגזול מקום רב ויצור בעיות בניגון שלו במחשבים חלשים וכאן נחזור לשאלות של מקור הוידאו ומטרת הקידוד-
אם מדובר בקידוד לצפייה בלתי מתפשרת באיכות- נוכל לקודד למקודדים שמוגדרים כמאבדי איכות אך לתת להם ביטרייט גבוה מאוד כך שעין מזויינת ככל שתהיה לא תוכל להבחין בהבדל מהמקור (וגם נרוויח על הדרך הרבה מקום שהיה נגזל בשיטה הקודמת)
הקידוד המומלץ mp4/mov/avi (לא משנה איזה מהם) בקידוד H.264 ב10mbps
אם שולחים ללקוח ורוצים להיות בטוחים שיעבוד אצלו- לקודד לWMV ב10Mbps.

3) אם מדובר לקידוד למטרת עריכה והחומר הוא DV אזי פיתרון הכי חכם יהיה לקודד בחזרה לDV כך אנו שמורים על המקור בצורה הכי טובה. אם החומר הוא לא DV אזי קידוד שיהיה נוח לעריכה הוא mpg 2 בביטרייט גבוהה (10Mbps)

זה עולם שלם, מקווה שעניתי בצורה מועילה מבלי להלאות בפרטים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה