סגירה ב-movie maker

• הוסף לסימניות
בתי ערכה מצגת (לבת מצוה של חברה שלה) בתוכנה זו, וכעת כשהיא באה לסגור/לייצא לסרט, מונה הדקות עולה ועולה (עד לעשרות אלפי דקות).
יש שיטה אחרת לסגור?
אודה לעזרה.

• הוסף לסימניות
לא תמיד מונה הדקות נכון,
לפעמים הוא יכול להגיע למספרים גבוהים ביותר ופתאום לצנוח בבת אחת.
תנסי להמתין עם זה בסבלנות, זו תוכנה די כבדה...

דבר נוסף שאולי יועיל- תנסי לשמור את הסרט ב'מחשב שלי' ולא צריבה ישר על דיסק.

• הוסף לסימניות
דרך א. ךץץ לו כל הלילה לסגור...
דרך ב. לסגור חלקים חלקים (נניח כל 2 דקות או פחות)
ואח"כ לחבר ולסגור את כולם יחד.
דרך ג. (מיוחד אם זה נייד) להניח קצת למחשב-לנסות לסגור בבוקר אחרי שהוא ישן טוב... (לא ברור לי מזה הקטע הזה אבל מנסיון לפעמים זה עוזר)

זו בעיה מוכרת במובימייקר

• הוסף לסימניות
מנסיון עשיר עם התוכנה הזאת הכי כדאי לשמור על "המחשב שלי " ולתת למחשב לעשות את העבודה במשך הלילה. לפעמים אחרי שהמחשב רושם 1000000 דקות הוא סוגר את הקליפ בשניה.
בהצלחה לעורכת המתחילה...;)

• הוסף לסימניות
ערכתי סרט בתוכנת movie maker החדש. לאחר שעבדתי על זה זמן רב (הסרט בערך 8 דקות) באתי לסגור ומשום מה זה לא מצליח לי. לאחר בערך איזה 5 דקות שהוא מתחיל לסגור הוא כותב לי משהו בסגנון: אין די זיכרון זמין פנוי, נסה לסגור ברזלוציה נמוכה יותר. וזאת על אף ששמרתי זאת על מחשב שיש בו מספיק מקום ולאחר מזה ניסיתי גם על usb של 8 ג'יגה ריק... מישהו יכול לעזור לי??? מה בדיוק אני צריכה לעשות? זה די דחוף!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה