כללי סגירה בPDF

• הוסף לסימניות
מי נתקל בבעיה הזאת:
שאני סוגרת קובץ של PDF ניהיה לי כמו מסך לבן על הקובץ (כמו "תמונה חלבית")
למה זה קורה? אפשר למנוע את זה?

אגב משהו פעם אמר לי שבדפוס זה יוצא כרגיל, אבל אני לא רוצה לקחת אחריות...
יש למשהו ניסיון עם זה?

תודה מראש

• הוסף לסימניות
מה, רק אני נתקלת בבעיה הזאת?:(

• הוסף לסימניות
גם אצלי זה ככה,
באלפית השנייה שהקובץ נפתח עדיין אין את הבעיה הזו,אח"כ זה מופיע, מין כיסוי מעצבן...
יש סגירות שזה ככה ויש טובות, לא עליתי על זה.

• הוסף לסימניות
תגררי את הpdf לפוטושופ
שם תראי את התמונה כמו שהיא.

• הוסף לסימניות
תפתחי את החלונית הזו: (מראה את הצבעים האמיתיים בדפוס)
advanced -print production - output preview

• הוסף לסימניות
אלו פתרונות רגעיים מוכרים
אני מחפש פתרון קבוע, עברתי על כל תפריט View ולא מצאתי תשובה.

• הוסף לסימניות
אני גם ג"כ נתקלתי בבעיה זו אבל בדפוס זה יצא לי מעולה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי><?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:eek:ffice:eek:ffice" /><o:p></o:p>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וואהו;506782:
גם אצלי זה ככה,
באלפית השנייה שהקובץ נפתח עדיין אין את הבעיה הזו,אח"כ זה מופיע, מין כיסוי מעצבן...
יש סגירות שזה ככה ויש טובות, לא עליתי על זה.

אני חושבת שהסיבה קשורה לשקיפות, אבל זה עדין לא עוזר לי לדעת מה הפיתרון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה