כללי סגירה כpdf- משבשת לי שקיפויות

• הוסף לסימניות
שלום
יש לי קובץ עם שקיפויות באילוסטרייטור.
אני שומרת את זה כpdf: נהיה לי כמו שכבה דהויה על כל השקיפויות:(.
אני מייצאת דרך export באינדיזיין: אותה בעיה:mad:
אני שומרת דרך print לpdf ואין את הבעיה הזאת. הצבעים תקינים. רק יש הרבה קווים דקים סביב האובייקטים שמקושרים למסמך:rolleyes:.
איך אני מתגברת על התופעות האלה?
ואיך בעצם אני שומרת את זה כקובץ איכותי???:confused::confused::confused:
בקשו אייקונים אז הוספתי...:cool::cool::cool:

• הוסף לסימניות
בגלל שהקבצים מיובאים הוא יוצר לך את הבעיה הזו לכן תתמיעי אותם או באנגלית תלחצי על כפתור ה EMBED תלחצי אוקי וכל הבעיות יפתרו.
בצלחה.

• הוסף לסימניות
האם כשאת מגדילה את התצוגה הקווים שסביב האובייקטים גדלים או נשארים באותו עובי?
אם הם נשארים באותו עובי זה אומר שהם מופיעים רק בתצוגה על המסך ולא יופיעו בהדפסה.

• הוסף לסימניות
בכל אופן עדיף להתמיע כי לא תמיד זה באמת לא יוצא בהדפסה
מנסיון!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י go;566977:
בגלל שהקבצים מיובאים הוא יוצר לך את הבעיה הזו לכן תתמיעי אותם או באנגלית תלחצי על כפתור ה EMBED תלחצי אוקי וכל הבעיות יפתרו.
בצלחה.
תודה
להטמיע (/להתמיע:rolleyes:) באינדיזיין?
ואם אני מייצאת דרך PRINT באמת לא יראו בהדפסה? יש לךל נסיון בזה ספציפית???

• הוסף לסימניות
יש לי גם קצת ניסיון עם הבעיות הנ"ל
במקרים בהם הדפוס לא יודע את העבודה כמו שצריך יכול להיות הרבה פעמים בעיות,
בדרך כלל שמדפיסים בדפוס גדול זה לא קורה,
[וח"ו וחלילה להטמיע את הלינקים באינדיזיין, זה ישקול טון]
היה פעם אשכול בנושא זה עם תשובתו של עדי רביד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה