כללי סגירה לדפוס- מישהו יכול להסביר לי את ההוראה הזו?

• הוסף לסימניות
קיבלתי הוראות סגירה ובין השאר היה כתוב כך. מה הכוונה?

• הוסף לסימניות
אם יש K 100 בקובץ, ואינכם מעוניינים שהוא יהיה אוברפרינט, הוסיפו C 1 לשחור.

• הוסף לסימניות
מה זה אומר אוברפרינט?

• הוסף לסימניות
הדפסה מעל.
כלומר, אם יצרת שני אלמנטים אחד על השני, ועל העליון ניתנה פקודה של אוברפרינט - הוא יקבל את השפעת הצבע של האלמנט האחורי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Art Studio;1681247:
הדפסה מעל.
כלומר, אם יצרת שני אלמנטים אחד על השני, ועל העליון ניתנה פקודה של אוברפרינט - הוא יקבל את השפעת הצבע של האלמנט האחורי.

הם מדברים על משהו שנהיה אצלם אוברפרינט באוטומט, לא על משהו שאני יצרתי.

• הוסף לסימניות
זו דרישה סבירה של בית דפוס?
אף פעם לא נתקלתי בכזה דבר.
אני אמורה כעת לעבור אחד אחד על כל האלמנטים בספר (ומדובר באלפים),
כדי לבדוק שאף אחד מהם לא ישאר שחור 100%????? :eek::eek::eek:

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה הבעיה?

אם את רוצה לבטל את האופציה האוטומטית אצלם של אובר פרינט תוסיפי כחול.

אבל לכאורה את לא צריכה. מה אכפת לך שיהיה אובר פרינט??

היכן הבעיה?

• הוסף לסימניות
אם הטקסט השחור נמצא למשל על רקע בהיר (ולא לבן), הוא כבר לא יהיה שחור, נכון?

• הוסף לסימניות
שלחת להם גלופה?

אם לא זה, אם זה הדפסה רגילה זה לא אמור לעניין אותך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנדל שכטר;1681302:
שלחת להם גלופה?

אם לא זה, אם זה הדפסה רגילה זה לא אמור לעניין אותך.

גלופה? מה פתאום? קובץ PDF

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה חסידה;1681298:
אם הטקסט השחור נמצא למשל על רקע בהיר (ולא לבן), הוא כבר לא יהיה שחור, נכון?

למה? השחור הוא אובר פרינט, הוא יודפס על כל מה שתחתיו.

אשתדל להרחיב טיפה.

בדפוסים הגדולים כל דף נייר עובר בארבע חלקים נפרדים של מכונת הדפוס לפי צבעי ה'יסוד' CMYK.

המכונה שלהם מוגדרת שהשחור 'הרגיל' הוא אובר פרינט דהיינו שאם יש אלמנט מג'נטה נניח ועליו כיתוב שחור.

כאשר הדף יעבור במג'נטה הוא יודפס ולא ייגרע ממנו הכיתוב השחור (אלא הוא יודפס שם בצבע מג'נטה).

אבל היות שבסופו של תהליך הדף יעבור את כל ארבעת הצבעים התוצאה תהיה בדיוק כמו במחשב. שחור על גבי מג'נטה (לשם הדוגמה).

• הוסף לסימניות
ההודעה הזו לא מדברת אליך.

Overprint זו הוראה להדפיס משהו מסויים על כל מה שיהיה מתחתיו.

אם מסיבה כלשהי - שלא חשובה כרגע - את רוצה שאובייקט מסויים לא יהיה Overprint תוסיפו לו כחול.

לך אין הבדל בין Overprint ללא Overprint ואין שום סיבה שתשני את הקובץ.

• הוסף לסימניות
תודה על ההסבר המחכים!
כבר לא ידעתי מה אני הולכת לעשות עם הקובץ הזה...

וסתם להעשרה האישית שלי, מה הכוונה במס' 4?

• הוסף לסימניות
יש להם שם טעויות כתיב נפלאות..

למיטב הבנתי הם התכוונו לכתוב;

טקסט לבן בשום אופן לא באוברפרינט הוא יעלם.

אני לא סגור על זה אבל לדעתי הכוונה היא שכאשר מגדירים צבע לבן ו-Overprint המדפסת לא ממש מדפיסה אותו אלא משאירה אותו כמו הנייר, כביכול. ואז הוא פשוט 'חודר' את כל השכבות ולמעשה לא מודפס כלל.

אולי אני טועה אבל כך אני מבין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה