כללי סגירה לדפוס עם שוליים - כנסו

• הוסף לסימניות
יש לי ספר מעומד שיש בו מסגרת לכל עמוד.
עכשיו יש חלק מהעמודים בצד ימין אין את המסגרת ובצד שמאל יש.
אם אני עושה גלישה למסגרת היא עולה על העמוד הימני.
איך אני קובעת שהמסגרת תשאר רק בעמוד השמאלי?
מצורף דוגמא למי שלא הבין.

קבצים מצורפים

• עימוד לדפוס.pdf
    KB 136.3 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• סגירה-01.jpg
    2.6 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
בסגירה של העמוד הימני יראו את תחילת העמוד השמאלי עם המסגרת - אך בפועל הוא לא יודפס שם בגלל החפיפה שלו עם העמוד השמאלי, וכן להיפך בעמוד השמאלי הוא לא יראה מעבר לקו של הגלישה וכך בפועל הוא יודפס רק על העמוד השמאלי.

מקוה שהבנתי/הובנתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חזון;1058816:
בסגירה של העמוד הימני יראו את תחילת העמוד השמאלי עם המסגרת - אך בפועל הוא לא יודפס שם בגלל החפיפה שלו עם העמוד השמאלי, וכן להיפך בעמוד השמאלי הוא לא יראה מעבר לקו של הגלישה וכך בפועל הוא יודפס רק על העמוד השמאלי.

מקוה שהבנתי/הובנתי
זה כן
אבל כשאני מאריכה את המסגרת בפועל בעימוד עצמו, זה עובר לעמוד השני.
אלא אם כן אני אעמד לא בצורה של spread.
אבל עד עכשיו זה כן היה spread וכשאני מבטלת את זה, הכל משתבש.

• הוסף לסימניות
אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
אם תרצי לעמד בכפולות עמודים - תצטרכי לדאוג שהמסגרת בעמוד אחד לא גולשת לעמוד השני .
בכפולה (אפשר להכניס לתוך מלבן ללא מילוי וקו בגודל העמוד).
אם לא תרצי לטרוח ולהכניס את המסגרות הגולשות למלבנים ייעודיים - תמיד תוכלי לבטל את אופציית העימוד בכפולות ולעמד עמוד עמוד ללא חשש גלישה.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תשובה

גם אני התחבטתי בשאלה הזאת והתשובה שקיבלתי היתה שמטרת הגלישה היא שלא יישארו "נימות" לבנות אם החיתוך לא יהיה בדיוק במקום, במקרה של שוליים פנימיים בספר- גם ככה בגלל הכריכה גם אם תהיה נימה לבנה לא יראו אותה כי הדפים מודבקים לכריכה
(מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי בצורה מובנת)
חייבת לציין שעוד אין לי נסיון בהבאה לדפוס של ספר או חוברת ואף פעם לא בדקתי את הדברים בשטח, על פניו, זה נשמע לי מאוד הגיוני
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכון מאד כדברי דוריה.
שוליים פנימיים לא כל כך חשובים כי לא רואים אותם. הם נכנסים בדבק או בתפירה או בחום של הכריכה.
אבל אם בכל זאת רוצים שתהיה גלישה לכל הצדדים
יש להוריד את סימון וי מFACING PAGE. ולהשאיר בליד בכל הכיוונים
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה