כללי סגירה לדפוס- פרינטיב (לא דחוף ;) )

• הוסף לסימניות
איך צריך לסגור להם? יש להם ריפ לשקיפויות או אני אצטרך לעשות להם את העבודה השחורה.
הם לא ידעו לאמר לי. רק ידעו "פידי אף"
וכששאלתי "איזה? אם 1.4 או פחות- הם פשוט לא ידעו על מה מדובר...

• הוסף לסימניות
אם הם לא ידעו במה מדובר. סתם כדאי לך לשבת שם ולבדוק טוב את ההעתק שמש...
(אני גם לא יודע במי מדובר)

• הוסף לסימניות
דוקא אנשים מקצועיים ואחראים. עבודה איכותית. דפוס גדול עם הרבה אפשרויות. תבקש לדבר עם צ'וק.

• הוסף לסימניות
דיברתי בדיוק עם צ'וק, והוא לא ידע

• הוסף לסימניות
אז בטוח הם עובדים עם 1.3 ומטה מי שלא יודע, אני יודעת בשבילו...

• הוסף לסימניות
צ'וק אחלה בנאדם. גם אלעד לא נופל ממנו בהרבה. ומעל הכל המנהל משה אסייג הנפלא.

• הוסף לסימניות
טוב אז ככה:
כמו רוב בתי הדפוס העובדים עם מערכות בריסק/דולב של סאיטקס, עם רכישת חברת קריאו/סאיטקס ע"י חברת קודאק העולמית, גם דפוס פרינטיב השתדרגו למערכת ה מאצ'פרינט החדשה המחליפה את מערכת הבריסק.

המערכת החדשה עובדת ישירות על קבצי הPDF (בדומה לאפוג'יX של אגפא עליה אני עובד) ומטפלת היטב בשקיפויות חיות ובפוסטקריפט 1.5.
מנסיוני אין בעיות אצלם עם שקיפיות או עם פרופילי ICC וכד'

• הוסף לסימניות
ואם כבר דיברנו על הנושא הנה קובץ המסביר איך לטפל בשקיפויות למערכות הריפ השונות.
צפה בקובץ המצורף 8111

קבצים מצורפים

• IDILCS2Trans.pdf
    KB 503 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
יוסי תודה!

• הוסף לסימניות
מי זו שלומית היימן הזו?
כבר פעם שניה שאני נתקלת בהדרכה שלה בפורום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה