כללי סגירה לדפוס קובץ פוטושופ

• הוסף לסימניות
שלום
אני מבצעת סגירה לדפוס של קובץ פוטושופ ע"י שאני שוטחת אותו והופכת אותו ל CMYK ואז סוגרת לדפוס בתוכנת אידיזיין. הקובץ שמתקבל הוא פידיאף באיכות גבוהה ובגודל קטן. רציתי לדעת האם אין שיטה יותר מוצלחת וקצרה לעשות זאת דרך הפוטושופ, כך שיתקבל קובץ קטן במשקלו?

• הוסף לסימניות
אם את מייצאת אותו דרך אינדזיין, אין צורך להמיר לCMYK
מבחינת גודל הקובץ - אכן רצוי אינדזיין, אבל מבחינת איכות מקסימלית, רצוי TIFF שטוח

• הוסף לסימניות
תודה.
ב- TIFF שטוח קובץ של 48 מ"ב הופך להיות 25 מ"ב... אני מחפשת דרך לשמור קובץ בגודל שמתקבל לאחר איינדיזיין - שקובץ כזה יוצא ממנו בגודל של 5 מ"ב.... גודל כזה אפשר בקלות לשלוח במייל מבלי אמצעי עזר כג'מבו מייל וכד'.
פוטושופ עם כל ההתקדמות שלהם לא הצליחו לפתח שיטה לסגור קובץ בתוכנה [בגודל סביר] מבלי תוכנות נלוות???

• הוסף לסימניות
מצאתי דרך להפיק את הקובץ בגודל קטן יותר, וזאת ע"י שיטוח התמונה, וסגירה בפידיאף בפוטושופ, ולאחר שהוא פותח את האפשרויות של השמירה ביטלתי את האפשרות 'שמור את יכולת העריכה של פוטושופ'. זה מקטין את הקובץ משמעותית. הוא שמר לי פידיאף בגודל של 7.6 מ"ב. זה כבר סביר יותר מאשר גודל של 25 מ"ב, וגם ניתן לשלחו במייל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;960310:
מצאתי דרך להפיק את הקובץ בגודל קטן יותר, וזאת ע"י שיטוח התמונה, וסגירה בפידיאף בפוטושופ, ולאחר שהוא פותח את האפשרויות של השמירה ביטלתי את האפשרות 'שמור את יכולת העריכה של פוטושופ'. זה מקטין את הקובץ משמעותית. הוא שמר לי פידיאף בגודל של 7.6 מ"ב. זה כבר סביר יותר מאשר גודל של 25 מ"ב, וגם ניתן לשלחו במייל.

אך לצערינו, שמירה לPDF מתוך הפ"ש הוא הזמנה לבעיות בקובץ בנשלח...

• הוסף לסימניות
הסבר!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה