כללי סגירה לדפוס של קטלוג

• הוסף לסימניות
הכנתי עבור לקוח קטלוג מסובך מפה עד הודעה חדשה [שעבדתי עליו פי 4 יותר ממה שתוכנן].
עכשיו הבעיה היא להכינו לדפוס.

מדובר בכריכה קשה שמתקפלת ל- 3 כנפיים, ובכנף האחרונה יש חלק גבוה יותר שמתקפל פנימה.
אחר כך יש בפנים צמודים בסיכות לכנף האחרונה [בין הכריכה לחלק העליון המתקפל פנימה] עמודים כשכל אחד מסתיים בגובה אחר.
אני מצרפת דוגמא של סרטון של קטלוג דומה בעיצוב.

השאלה שלי היא כזאת:

איך אני מסמנת את סימני החיתוך של הבלידים והקיפול? יש גם לאורך וגם לרוחב.
מאחר וכל עמוד הוא גודל שונה, האם לחברם ביחד לקובץ פידיאף אחד תהיה בעיה? האם ניתן לחבר עמודים בגדלים שונים לקובץ פידיאף אחד?
איך אני מסמנת את סימני החיתוך באמצע הדפים האלה?

[כמה הצטערתי שלקחתי את העבודה הזו].

שאלה נוספת - הלקוח רוצה להצמיד כרטיס ביקור לכריכה האחורית. איך אני מסמנת את סימני החיתוך העגולים של הכרטיס? הלקוח רוצה שדוגמא של הכרטיס תודפס על הכריכה, והכרטיס עם רקע שחור כך שסימנים לא ייראו.

מה עושים?
אצטרך להכין זאת לדפוס עד מחר בבוקר ואין לי מושג איך לעשות זאת.

הצילו נא!!!
תודה רבה רבה מראש לעונים.

קבצים מצורפים

• 05072010016.rar
    4.7 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
פי די אף בגדלים שונים אין בעיה
השאלה לפי איזה סדר את צריכה לסדר ואת זה הדפוס צריך לדעת

• הוסף לסימניות
תמנתי
שלחי לי את הקובץ במייל
יהיה לי יותר קל לעזור לך

בשביל ההמחשה:

קבצים מצורפים

• 121.jpg
    KB 88.6 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
תודה. בכל מה שקשור לעימוד אפשר לסמוך עליך ורד.
בסוף שלחתי לו כל קובץ סגור לדפוס בנפרד, והוא ילך לבית הדפוס [בתל אביב] ויסביר להם איך להדפיס זאת.

והוספתי סימני קיפול וחיתוך בשכבה נפרדת.

תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה