כללי סגירה לפי די אף

• הוסף לסימניות
יכול להיות, אבל את זה אני כבר לא שואל. ברגע שאתה משלם סכום מלא על הגופן, והוא מחתים אותך על שטויות (כי אם אני לא יכול להדפיס למה שילמתי 150% על 2 משקלים?) אז אני יעשה מה שאני יכול כדאי להתגבר על המכשול. אבל לשלוח הלאה, זה כבר לא.

• הוסף לסימניות
ירושלמי, סליחה שראיתי רק עכשיו.
תלחץ על לא, ואח"כ תתקין קובץ זו.
(מוזר, אם אתה לא נתיב, ולחמת על כן, הוא היה אמור להתקין לך את זה אוטומטית מהאינטרנט)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RCpro;64031:
ונתנו, אם קנית פונט חוקי והוא לא נותן לך להטמיע, תעלה ונסדר אותו. זה לוקח חצי דקה בדיוק (כשיגיע המחשב החדש,היום או מחר).

RCפרו, קניתי מפונטביט חבילת תג, ופונט 'ליבורנה כבד' לא נותן לי להטמיע.
יש לי Font Creator 5.0, אפשר לסדר הבעיה אתו? איך?

• הוסף לסימניות
קרש: כן. אבל עוד לא התקנתי את המחשב שלי. אז לחכות למחר.
RC.

• הוסף לסימניות
לכל השואלים שלא הסתדרו עד עכשיו, אני עוד כמה דקות מעלה צילום מסך של פונט-קרייאטור.

• הוסף לסימניות
כבר לא ממתין.

• הוסף לסימניות
ההמתנה אצלי בד"כ משתלמת. רציתי לעשות וידיאו, אבל זה לא הולך. עמכם הסליחה.
ונתנו, יש לי עוד עיסוקים... ואיזו מילה טובה על המחשב החדש???
צפה בקובץ המצורף 5155

צפה בקובץ המצורף 5156

צפה בקובץ המצורף 5157
בחלון השני בוחרים ב-Edit, בחלון השלישי מורידי את הסימון מהשני ומסמנים ברביעי.
כמובן לשמור בשם. להסיר את היישן ולהתקין את החדש. יתכן שנדרש ריסטרט
זה מספק? או שצריך עוד הסבר?

קבצים מצורפים

• 01.jpg
    KB 349.3 · צפיות: 17
  • 02.jpg
    KB 76.3 · צפיות: 13
  • 03.jpg
    KB 30.9 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
תודה לך! עכשיו תביא את המפרט של המחשב החדש, ונוכל לאחל מזל"ט :)
אגב, מה העיסוק השני (הראשון)?

• הוסף לסימניות
המפרט נמצא במקומו הראוי לו בפורום 'תוכנה חומרה רשת'.

• הוסף לסימניות
RCpro
תודה רבה,
אבל ראה הנקודות בתמונה, וחבר אמר לי שזה מורה שאי אפשר להטמיע הפונט (הגם שמסומן ברביעי), וגם המדפיס אמר שקפץ לו הודעה שהפונט לא embed (ביצוא מאינדיזיין לPDF), מה עוד ניתן לעשות?

קבצים מצורפים

• LIVORNA bold.jpg
    KB 33.7 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
זה של פונטביט
אין להם את הבעיה בכלל, לא?
זה שנשמע לי מוזר, תעלו צילום מסך, אבל לא בטוח שזה יעזור, אולי יש עוד איזו הגדרה.

• הוסף לסימניות
לא עקבתי אחרי האשכול למלא אורכו.
אבל בתוך אחד שמקבל את כל הזבל של הקבצים הלא מוטמעים (רק לשם הידיעה פעמים רבות גופנים מוצגים על המסך אך אינם עוברים בריפ בגלל בעיות הטמעה).
יש פתרון מקורי המתאים לבעיות בוורד: מאופיס 2003 ומעלה מוצרפת לחבילת האופיס תוכנה שמייקרוסופט פיתחו כדי להתחרות בפורמט PDF , בקיצור אפשר לעשות שמירה בשם תחת הסיומת IMG ואז מתקבל קובץ סגור הנפתח בתוכנה ההיא וממנה אפשר להדפיס לPDF בלי כל בעיה.
הפורמט הזה פותר את כל בעיות הפונטים בוורד ושא תוכנות האופיס.

• הוסף לסימניות
נראה לי שאתה מתכוון לMDI.
זו מדפסת שמותקנת עם האופיס.
נקי, בזכותך עלה לי רעיון חדש בראש: האם חשבת להגדיר את המדפסת עם יציאה ל-PDF, באופן כללי זה אפשרי (אני עושה PDF בצורה כזו עם תוכנות שמועות לעשות PDF, ונא לא לשאול איזה.) אז אולי זה גם פותר את הבעיה של הפונטים ואז חוסכים בתהליך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RCpro;65138:
זה של פונטביט
אין להם את הבעיה בכלל, לא?
זה שנשמע לי מוזר, תעלו צילום מסך, אבל לא בטוח שזה יעזור, אולי יש עוד איזו הגדרה.

כן, זה של פונטביט
קניתי מהם "חבילת תג" אין לי את הבעיה בשום משקל חוץ מליבורנה כבד.
גם בתג לא ניתן לבחור בפונט זה משקל "שמן"
שלחתי צילום מסך גם לפונטביט והם הפנו אותי לדניאל ויסמן ("תג")
בנתים לא התקשרתי לויסמן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה