כללי סגירה לBMP בפוטושופ

• הוסף לסימניות
אני צריך לסגור תמונה בפוטושופ לBMP מה שקורה שהתוכנה לא נותנת לי אפשרות לסוג זה.
מה שמפליא שלפעמים הוא נותן ולפעמים לא, מישהו יודע מה הסיבה?

• הוסף לסימניות
זכור לי שזה קשור ב8 סיביות לערוץ או 16.
תבדוק.

• הוסף לסימניות
זכור לי שזה קשור ב8 סיביות לערוץ או 16.
תבדוק.

• הוסף לסימניות
בשניהם הוא לא נותן לי את האפשרות.

• הוסף לסימניות
מדהים!
בנושאים דומים מצאתי שאני שאלתי את השאלה לפני שנה וחצי בפורום תג, ונעזרתי לפי התשובה שאני בעצמי נתתי לי.
מתאים לפורים, לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קוביה;365232:
מדהים!
בנושאים דומים מצאתי שאני שאלתי את השאלה לפני שנה וחצי בפורום תג, ונעזרתי לפי התשובה שאני בעצמי נתתי לי.
מתאים לפורים, לא?

אז הסתדרת, או לא?:)

• הוסף לסימניות
הסתדרתי, פוטושופ נותן לסגור לBMP רק במצב גווני אפור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קוביה;365238:
הסתדרתי, פוטושופ נותן לסגור לBMP רק במצב גווני אפור.

זכרתי משהו בכיוון :rolleyes:
עכשיו אקווה לזכור...

• הוסף לסימניות
להלן התשובה המ-ד-ו-י-ק-ת:

פוטושופ נותן סגירה לBMP
רק שנמצאים ב2 מצבים:
או של RGB!!!!!!!!
או של גווני אפור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה