סגירה לCD

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ בפרימייר באורך של כשעה וארבעים דקות.
חילקתי אותו לשתיים: כל חלק 50 ד' וסגרתי לשתי DVD.
הלקוח רוצה את זה גם בCD
משקל הקובץ בסגירה לMPG1 כמעט 2 ג'יגה. ולא יכנס לCD.
כמובן שיש את האפשרות לחלקו לשתים או יותר אך האיכות ממש לא הלהיבה.
במיוחד כשיש תנועה בסרט זה נראה מחריד.
מה הדרך המומלצת ביותר והאיכותית ביותר לסגור לCD?
והאם עדיף לקחת את הקובץ הסגור לDVD ולהמירו לCDבתוכנה חיצונית (פרוקודר וכד')
או שעדיף לסגור דרך הפרימייר?
אשמח לראות את דעתכם בהקדם.

• הוסף לסימניות
אני סוגר דרך פרוקודר המותקן בתוך פרימייאר כך שזה חוסך סגירה לדי וי די המוריד באיכות, ולחלק לשתיים.

תשובה מספקת או שצריך להאריך? או שלא הבנתי טוב את השאלות?

• הוסף לסימניות
השאלה באיזה פורמט שישאר איכותי גם בCD?

• הוסף לסימניות
תודה אביגדור.
פעם ראשונה שהשתמשתי באופציה הזו.
סוגר מצוין. (כמובן לא כולל חסימת הסרט ;))

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, ואיך השתמשת עד היום? יש משהו שאני לא יודע עליו?

יש כמה וכמה הגדרות שאפשר לשנות בכל תהליך הסגירה, אם לא קשה לך תשלח צילומי מסך מכל המהלכים, מעניין אותי. תודה.

• הוסף לסימניות
בד"כ אני סוגרת בEXPORT TO DVD
לפעמים אנשים מבקשים עותק גם בCD ואז בד"כ אני סוגרת ל MPG1
ואז האיכות יורדת פלאים.
הייתי גם סוגרת דרך האקספורט לוינדוס מדיה ובוחרת באופציה המספרית הגבוהה ביותר (1024).
אך אז זה עשה בעיות ולא עלה בכל מחשב.
לסגור בפרימייר דרך הפרוקודר זה ממש היה חידוש בשבילי. כמובן שזה חוסך את הזמן של החלוקה לדיסקים.

• הוסף לסימניות
אני עושה כמו יעל, מה זה פרוקודר, איפה זה?

• הוסף לסימניות
פרוקודר זו תוכנת המרה מקצועית. בדומה לפורמט פקטורי וכד'..
יש אותה גם ל - 64 ביט?,
ומה שונתנו חידש הוא שאפשר ליצא דרכה ישירות מפרימייר.
תנו לקהל הסבר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה