כללי סגירה לJPG

• הוסף לסימניות
בניתי קובץ ממש גדול בPSB גודל 1 על 3 מטר
איך אני סוגרת JPG? זה לא נותן לי באפשרויות סגירה חוץ מ RAW ועוד משהו..

מישהו יודע??

תודה מראש!!

• הוסף לסימניות
מקפיצה..

יש מי יכול לעזור לי??
איך אני סוגרת את הקובץ לדפוס?

• הוסף לסימניות
אפשר להדפיס במדפסת PDF, בסוג הקובץ במקום PDF תבחרי JPG

ולהבא נראה לי שקובץ בגודל כזה עושים על 10% גודל. כך שמעתי.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אין לי בעיה לבנות יותר קטן.. רק חשוב לי מאד שזה יהיה איכותי .
אם אין לי מדפסת PDF ? אין דרך אחרת לסגור את זה??

תודה בכל אופן!

• הוסף לסימניות
ד"א
זה לא הגודל שזה אמור להיות אני צריכה את זה כפול 2 בגודל.

• הוסף לסימניות
מצטערת שאני שוב מקפיצה זה נורא דחוף לי

איזה גודל אני אמורה לבנות כדי שזה לא יהיה PSB????

אני חייבת את הקובץ לדפוס מה אני עושה? :confused::confused::confused::confused::confused:

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
תתקיני מדפסת PDF הכי טוב.
PDF CREATOR זה מצוין.

• הוסף לסימניות
יש תוכנה כזו חינמית?

• הוסף לסימניות
ואם אני יכניס לאינדיזיין ואז יסגור PDF זה יהיה בסדר?? מספיק איכותי?

• הוסף לסימניות
למה לסגור ל JPG?
בד"כ זה מוריד את האיכות ובמיוחד אם יש טקסט.
את צריכה לסגור ל pdf ישר מפוטושופ, או להעביר לאינדיזיין, זה יסגר לך מעולה, כמובן תשמרי על איכות של הדפסה בסגירה.
ודרך אגב, תלוי גם החומר שעליו מדפיסים, את יכולה לשאול את הדפוס עד כמה אפשר להקטין, כשאני הכנתי שלט בגודל 10 מטר אמרו לי שמלכתחילה להקטין לפחות ברבע.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה על העזרה!!

לסגור לJPG או PDF לא כ"כ הפריע לי לאיזה קובץ אבל בגלל שזה קובץ PSB הוא לא נתן לי אופציה לסגור לא לזה ולא לזה.
ניסיתי גם לסגור מהאינדיזיין אבל זה ממש נתקע..ולא כ"כ זיהה לי את הקובץ , שוב כי הוא לא PSD.
אז מה שעשיתי פתחתי מסמך יותר קטן ברזולציה של 500 וככה זה נשמר לי PSD ולא PSB .

באמת עדיף לסגור PDF ולא JPG? גם אם בPDF אני מבטלת אפשרות עריכה (ואז זה בעצם שיטוח תמונה כמו JPG?)
איך באמת נכון לסגור את הקובץ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה