כללי סגירה לPDF מאינדיזיין משבשת צבעים בהדפסה - דחוף!!!

• הוסף לסימניות
עשיתי ללקוח עבודה שאני חייבת להראות לו אותה בשעות הבוקר (אתם רואים עד איזה שעות עובדים?) בקיצור, העבודה יצאה יפה, הסגירה לPDF יצאה מעולה ואני כבר תכננתי ללכת לישון לפני איזה שעה, אבל כשבאתי להדפיס את הקובץ כדי שהלקוח יוכל לראות במוחשי (איך הקיפולים וכו') חשכו עיני...
העבודה כוללת שני עמודים, אחד מהם מודפס מצויין וגם השני, אבל בו יש 2 סנטימטרים שצבועים כאילו בלי הצבע השחור (כאילו מישהו נתן הוראה - בשני הסנטימטרים האלו לא יודפס צבע שחור). התוצאה: כחול כהה נראה תכלת, חום כהה נראה כמעט לבן, ומה שהכי מצחיק זה שזה מאוד מאוד מדוייק - ז"א הגבול בין הצבע החיוור לצבע האמיתי - כאילו יש מלבן שתוחם...
כמובן שהלכתי לבדוק שוב את הPDF שנראה מעולה, אבל אז גיליתי שכמו שלוחצים על הטקסט בPDF ואפשר לסמן אותו, כך אפשר לסמן מלבן בעובי 2 ס"מ שנמצא בדיוק במקום האמור... מאיפה הגיע המלבן הזה? אין לי מושג, אבל אני משערת שאם אני אדע זה כבר יפתור חצי מהבעיה. הרקע נבנה בפוטושופ והכיתוב הוא באינדיזיין.
מה זה יכול להיות?

מצ"ב העמוד הבעייתי כדי שתוכלו לראות בעצמכם...
המלבן נמצא בצד ימין. דרך אגב, שמתי לב שיש אפשרות להעתיק את המלבן אז העתקתי והדבקתי בוורד והודבק לי החלק הספציפי הזה של התמונה שמסמן במלבן. זה עוזר?
צפה בקובץ המצורף 56667
help!!!

קבצים מצורפים

• ספירת העומר.pdf
    1.3 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
דרך אגב, ניסתי להדפיס ישירות מהאינדיזיין וגם יצא בהדפסה המלבן התמוה הזה...
יסתי להעביר הכל לקובץ חדש גם בפוטושופ וגם באינדיזיין וליצור הכל מהתחלה וזה עדיין לא עובד...
יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

• הוסף לסימניות
זה הודפס במדפסת ביתית?
אולי פשוט נגמר לו הצבע?
סתם השערה... פשוט לאחרונה זה קרה לי....

• הוסף לסימניות
זה מה שמצחיק...
את הצד עם הפחות הצבע הוא מדפיס בהתחלה ואח"כ "פתאום" נהיה לו צבע לכל שאר הדף...
מה גם שזה הודפס מספר פעמים ובכולם ההדפסה "המפושלת" נמצאת בדיוק באותו מקום, כאילו כך הקובץ בנוי. מה גם שהמלבן המוזר בPDF מאשש את השערתי שזו אכן בעיה בקובץ, השאלה למה?
הפחד שלי שתהיה גם בעיה בדפוס - כי עד היום לא קרו לי דברים כאלו...
קרה פעם למישהו משהו דומה?

• הוסף לסימניות
איפה יש מלבן לבן???
אולי תציירילי אותו עם מסגרת אדומה שאני אראה?

• הוסף לסימניות
לא הצלחתי לראות איפה יש שטח בעייתי של 2 ס"מ.

מה שכן - האם בצד שכתוב "סדר ספירת העומר" הרקע הוא בצבע אחיד? כי אצלי בכל אופן בחלק מגדלי התצוגה (150%) נראה שיש שני גוונים של כחול ולא נראה לי שהתכוונת לזה (זה צמוד ממש ללוגו.)

בטח כבר עברת בכל השכבות לראות שאין באמת מלבן מיותר באחת מהן (זה יכול לקרות).

• הוסף לסימניות
גם אצלי זה נראה מצוין בלי שום מלבנים בכל צבע שהוא....:confused::confused::confused:

קבצים מצורפים

• 88888888888888888888.jpg
    2.8 MB · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
כמו שאמרתי, הPDF נראה מעולה, אבל אם תלחצו על החלק הימני שלו תראו שהוא מסמן לכן מלבן בעובי 2 ס"מ.

• הוסף לסימניות
א. העיצוב מאד יפה.
ב. כנראה שאכן יש בקובץ איזשהו מלבן לבן / שקוף שלא רואים אותו במסמך.
הייתי מציעה לך לבחור את התמונה + הטקסטים והלוגו ולנסות להעביר למסמך חדש ואז לסגור מחדש.
ג. אם לא תסתדרי תשלחי לי קובץ פתוח ואנסה לסגור לך, אולי אצלי זה ילך...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אולי תעלי פתוח שנראה איך זה בנוי... כי נורא קשה לזהות ככה את הבעיה

• הוסף לסימניות
איפה שאני לוחצת בPDF אני מקבלת מלבן בכל מקום מלבן בגודל אחר. אבל הוא עם רקע כחול שקוף כמעט לגמרי ומסגרת בצבע אפור.
????

(אולי בגלל שלא ישנת כל הלילה את רואה ריבוע לבן?... עוד מעט, אם לא תלכי מהר לנוח תראי כמה כאלו...)

• הוסף לסימניות
שמתי לב שהPDF כביכול חילק את העבודה ל-5 איזורים: 3 ריבועים משמאל לימין, המלבן המדובר זה השטח שנשאר לו מיותר, ויש עוד מלבן בחלק התחתון, מתחת לירבועים.
מצורף צילום מסך:
צפה בקובץ המצורף 56672

קבצים מצורפים

• ללא שם.jpg
    KB 375.4 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
זה נראה שפתחו את הקובץ באילוסטרייטור והוא חילק את התמונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pessi&chani;370058:
איפה שאני לוחצת בPDF אני מקבלת מלבן בכל מקום מלבן בגודל אחר. אבל הוא עם רקע כחול שקוף כמעט לגמרי ומסגרת בצבע אפור.
????

(אולי בגלל שלא ישנת כל הלילה את רואה ריבוע לבן?... עוד מעט, אם לא תלכי מהר לנוח תראי כמה כאלו...)

איפה כתבתי שהמלבן בצבע לבן???
אמרתי שבהדפסה זה יוצא כמעט לבן...
כנראה שאת ישנת יותר מידי טוב הלילה... :)

• הוסף לסימניות
תודה לכל המנסים לעזור... אין לי מילים...
טוב, אז ניסתי לסגור דרך export ויצא לי קובץ בלי מלבנים.
ניסתי להדפיס ויצא רבע בלבן ותכלת ו3/4 בצבע רגיל (ז"א - יותר גרוע)...
עכשיו אני מתחילה לפקפק בתיאוריות של עצמי שזה קשור למלבן...
מישהו מוכן להדפיס את העמוד הזה כדי לראות אולי בכל זאת הבעיה במדפסת שלי ואני סתם משגעת את כולם???

• הוסף לסימניות
לפי איך שזה נראה כשמזיזים את המלבן המדובר -
יש שם איזו שקיפות בחלק הזה של הרקע.
האם יש מסיכה למלבן של הרקע?
האם עברת על כל השכבות לראות שאין משהו מיותר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;370067:
איפה כתבתי שהמלבן בצבע לבן???
אמרתי שבהדפסה זה יוצא כמעט לבן...
כנראה שאת ישנת יותר מידי טוב הלילה... :)

50% נכון.:)

ובכן, הדפסתי במדפסת מעולה, של גסטטנר C2500 לייזר צבעונית.

תשלחי את הלקוח אלי לראות את העבודה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!!
נרגעתי...
שלחתי ללקוח שידפיס אצלו.
תודה לכולם!

• הוסף לסימניות
אם יש שקיפויות (transparency) ייתכן שאינדיזיין עושה לך שם rasterize לטקסט. כדאי לבדוק שהטקסט נמצא בשכבה העליונה מעל כל שאר האלמנטים. וכן כדאי לבדוק ב־flattener preview
window>output>flattener preview

• הוסף לסימניות
מה צריכה להיות ההגדרה שם ומה זה עושה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה