כללי סגירה מאינדיזיין ל-PDF בצורה משטוחת; שכל האובייקטים הוקטוריים יהיו משוטחים כמו בגייפג באיכות נמוכה

• הוסף לסימניות
לפני שאתם עוברים לאשכול הבא הדגשה חשובה: כבר חפרתי בכל האשכולות האחרים בנושא, וניסיתי הכל. (כמדומני)

אני רוצה לסגור קובץ מאינדיזיין ל-PDF בצורה משטוחת; שכל האובייקטים הויקטוריים כולל טקסטים וכו' יהיו משוטחים כמו בגייפג באיכות נמוכה.

זה אומר שמי שיקבל את הקובץ לא יוכל לפחות אותו באילוס' ולקבל את הקבצים הוקטוריים.

בכל האשכולות הקודמים הציעו פה הצעות מעולות, אבל כשסגרתי את הקובץ, גם דרך פרינט, אינטרקטיב, אקפורט low resolotion, אקרובט באיכות נמוכה וכו' וכו' יכולתי לפתוח את הקובץ באילוס' ולשחק בו כרצוני.

הדרך היחידה שמצאתי היא לסגור את הקובץ מאינדיזיין ל-גייפג, להביא שוב לאינדיזיין (דרך סקריפ או ידני) ואז לסגור באיכות נמוכה. יש דרך אחרת זה ברור לי, אבל איך?

מחכה לשמוע מהמומחים (ולא רק, אני רק צריכה את ה'קליק')...

מקוה שהובנתי(:

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תסגרי אקספורט ותבחרי כאן....(באפשרות איך לסגור באיכות נמוכה.jpg שלמעלה )

• הוסף לסימניות
יש לי עיצה קטנה
תחליטי אם מתאימה לך
לסגור את הכל דרך EXPORT ל JEPG לתיקיה נפרדת
ואח"כ את פותחת את הקובץ הראשון ממירה אותו ל PDF (לחצן ימני) ושם את בוחרת
קובץ >>> יצירה>>>> מזג קבצים לקובץ PDF אחד
נפתח לך חלון ואליו את גוררת את כל הקבצים יחד ולוחצת מזג קבצים(רק שימי לב שזה לפי סדר )
בכמה דקות הקובץ מוכן ורק תשמרי אותו
בהצלחה
מקווה שיעזור לך

• הוסף לסימניות
זה אומר שמי שיקבל את הקובץ לא יוכל לפחות אותו באילוס' ולקבל את הקבצים הוקטוריים.
אם זה התכלית - למה לא לשים password [קוד] שינעול את המסמך מפני עריכה?!
אתה יכול להגדיר לאיזה דברים יצטרכו קוד - לצפייה, הדפסה או רק עריכה!
וזה עובד מצויין כשרוצים להגן על PDF מפני עריכה/הדפסה/צפייה...

• הוסף לסימניות
אתה יכול להגדיר לאיזה דברים יצטרכו קוד - לצפייה, הדפסה או רק עריכה!
וזה עובד מצויין כשרוצים להגן על PDF מפני עריכה/הדפסה/צפייה...
רעיון מעולה...
איך עושים את זה?

ואגב, האתר שלך מהמם!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש שיטה מדהימה של אורן שמעון לשיטוח PDF בצורה איכותית, בלי לפגוע בוקטוריות...
מצו"ב סרטון

קבצים מצורפים

• סגירת קובץ לדפוס כאשר יש צורך להפוך מלל לאובייקט בדרך הנכונה!.mp4
    49.4 MB · צפיות: 52
  • הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 377798
1) קוד לפתיחת הPDF
2) קוד להגביל הדפסה/עריכת הPDF
3) למנוע אפשרות העתקת טקסט/תמונות מהPDF

מעולה, תודה רבה!!!

יש שיטה מדהימה של אורן שמעון לשיטוח PDF בצורה איכותית, בלי לפגוע בוקטוריות...
תודה רבה! זה טוב סתם ליידע, שיהיה לעת הצורך:)
(למרות שפה רציתי פעולה הפוכה... שהויקטורי כן יהרס...)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כי זה בדיחה. זה מייצר PDF לא מוצפן, עם הוראה שיש לו סיסמה. תמחק את ההוראה ותערוך מה בא לך. (ככה היה פעם, היום לא בדקתי). הכי מצחיק זה שהם שדרגו (באקרובט 6) את ההצפנה ל-128BIT (ובאקרובט X ל-256)... של הסיסמה, שכאמור, פשוט מעיפים את הצורך בסיסמה.

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• protected.pdf
    KB 147.7 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
תגיד לי אם הצלחת לפתוח את ה-PDF המצורף [במהלך הנ״ל] ;) ...

ככה? כבר ניסיתי אצלי, הוא נותן לי שגיאה שהוא לא מצליח לפתוח קובץ (כאילו תקלה). בקובץ שלך הוא לא נותן שגיאה, אלא רק מודיע שאי אפשר לפתוח.

כעיקרון, הוא לא יכול לפתוח מסמך עם סיסמה בפתיחה אלא רק עם סיסמת הרשאות (כנראה שסיסמה בפתיחה כן מצפינה את הקובץ).

תביא PDF פתוח עם סיסמה לשינויים והדפסה וכו'.

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• protected.pdf
    KB 18.2 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
רק שים לב שסגרת אותו לאקרובט 1.4. אולי בגלל זה, נסה גירסה עדכנית.

או להדפיס אותו?!
ציפיתי ממך ליותר. לא שמת לב לרמז של אייקון ההדפסה? (אם זה נעול, האייקון אפור-לא זמין).

• הוסף לסימניות
ציפיתי ממך ליותר. לא שמת לב לרמז של אייקון ההדפסה? (אם זה נעול, האייקון אפור-לא זמין).
ראיתי [לא רק רמז. יש שמה tooltip גדול...]. לא הייתי בטוח שבכל גרסאות אקרובט זה ככה...
הנה - סגרתי ל-PDF 1.7
ותראה לי פתוח באילוס׳

קבצים מצורפים

• protected.pdf
    KB 15.9 · צפיות: 29

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה