כללי סגירה מאינדיזיין ל-PDF בצורה משטוחת; שכל האובייקטים הוקטוריים יהיו משוטחים כמו בגייפג באיכות נמוכה

• הוסף לסימניות
אני רוצה לסגור קובץ מאינדיזיין ל-PDF בצורה משטוחת; שכל האובייקטים הויקטוריים כולל טקסטים וכו' יהיו משוטחים כמו בגייפג באיכות נמוכה.

אפשר לסגור פידיאף, לפתוח אותו באקרובט (אולי גם ברידר, לא בדקתי) ללחוץ הדפסה > ללחוץ advanced > לסמן 'וי' ב'פרינט טו אימייג' (הדפסה לתמונה) יש שם אפשרות לבחור DPI (איכות)

• הוסף לסימניות
לא, @RCpro כתב שלא עבד לו בתוכנת פריצה, אז ניסיתי בתוכנה שהיתה אצלי.
אני חושב שהיא יכולה לפרוץ גם קובץ נעול לחלוטין, לא בדקתי

• הוסף לסימניות
אני חושב שהיא יכולה לפרוץ גם קובץ נעול לחלוטין, לא בדקתי
תמיד יהיו פריצות לכל דבר...
אני חושב שזה מספיק בטוח שאנשים רגילים לא יוכלו לפרוץ אותו...
אבל מעניין לראות, העלתי פה למעלה קובץ נעול לחלוטין...

• הוסף לסימניות
יש לי תוכנת פריצה, ניסיתי לפתוח ולא הצלחתי

• הוסף לסימניות
לפרוץ זה לא בעיה, רק זה כבר תלוי בחוזק הסיסמה ובחוזק המחשב הפורץ. אני דיברתי על זה שהסיסמה מוסרת ולא נפרצת.
אז קובץ נעול לפתיחה, זקוק לפריצה, ואין לאף אחד חשק לזה.
קובץ נעול לעריכה, הדפסה וכו', הסיסמה ניתנת להסרה.

קבצים חדשים התוכנה הישנה שלי לא פותחת בגלל שהם חדשים ולא בגלל שיטת הנעילה, כך נראה לי.

• הוסף לסימניות
אז בדקתי סופית: כל קובץ שהוא פתוח, הסיסמה ניתנת להסרה, בכל גירסאות אקרובט.

• הוסף לסימניות
אני חושב שזה מספיק בטוח שאנשים רגילים לא יוכלו לפרוץ אותו...

נכון, וזה מה שרציתי,
אני שולחת את הקובץ לאנשים סטנדרטים, לא כאלה תותחים ופורצי מחשבים כמוכם...;)

• הוסף לסימניות
אז בדקתי סופית: כל קובץ שהוא פתוח, הסיסמה ניתנת להסרה, בכל גירסאות אקרובט.

לפי זה בסופו של דבר הפיתרון הסופי הוא כמו שכתבתי לשטח לגייפג באיכות נמוכה ואז לסגור פידיאף
לא?

כחלק מהנסיונות שלי לשלוח ללקוח בלי לאבד את החומר, סגרתי לקובץ SWF עם אפקט דיפדוף, אבל לא כולם הצליחו לפתוח את זה, תכלס אקרובט היה הכי קריא וקלאסי.

• הוסף לסימניות
יש לי עיצה קטנה
תחליטי אם מתאימה לך
לסגור את הכל דרך EXPORT ל JEPG לתיקיה נפרדת
ואח"כ את פותחת את הקובץ הראשון ממירה אותו ל PDF (לחצן ימני) ושם את בוחרת
קובץ >>> יצירה>>>> מזג קבצים לקובץ PDF אחד
נפתח לך חלון ואליו את גוררת את כל הקבצים יחד ולוחצת מזג קבצים(רק שימי לב שזה לפי סדר )
בכמה דקות הקובץ מוכן ורק תשמרי אותו
בהצלחה
מקווה שיעזור לך

אני חושבת שעדיין זה מה שיכול לעזור לך בצורה הכי פרקטית והכי קלה, כדאי לך לנסות

• הוסף לסימניות
לפי זה בסופו של דבר הפיתרון הסופי הוא כמו שכתבתי לשטח לגייפג באיכות נמוכה ואז לסגור פידיאף

ניסית את זה? זה נראה לי הכי מושלם

אפשר לסגור פידיאף, לפתוח אותו באקרובט (אולי גם ברידר, לא בדקתי) ללחוץ הדפסה > ללחוץ advanced > לסמן 'וי' ב'פרינט טו אימייג' (הדפסה לתמונה) יש שם אפשרות לבחור DPI (איכות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה