כללי סגירה של pdf דרך האינדזיין לjpag מנמיכה לקובץ את האיכות?

• הוסף לסימניות
הpdf היה נראה נחמד מבחינת רזולוציה (שלחו לי אותו) אבל אחרי ההדפסה (אחרי שסגרתי כנ"ל ושלחתי לדפוס)
זה יצא מפוקסל תופת!!
מישהו יודע אם זה קשור לדרך של הייצוא?

• הוסף לסימניות
תבדוק את הקובץ JPG אם מפקוסל הבעיה ברזולוציה של השמירה אם לא הבעיה בהעברה לדפוס.

• הוסף לסימניות
ברור, אלא מה.
PDF הוא וקטורי. הוא שומר על צורות ופונטים גם בהגדלה.
JPG הוא מפת פיקסלים, ואם מגדילים אותו הפיקסלים גדלים.
תנסה פעם לשמור שורת טקסט רגילה, בPDF ובJPG, ולהגדיל את שתי התוצאות לזום המקסימלי שהמסך שלך מצליח. יותר לא תשאל שאלות כאלה.

• הוסף לסימניות
נתי, pdf לא תמיד ויקטורי. הוא פשוט שומר את קובץ המקור, אם אתה מייצא לpdf מפוטושופ נגיד, אז הוא מבוסס פיקסלים.

נכתב ע"י park;434700:
תבדוק את הקובץ JPG אם מפקוסל הבעיה ברזולוציה של השמירה אם לא הבעיה בהעברה לדפוס.

שאני סגרתי אותו לדפוס, הוא לא היה נראה מפוקסל, יכול להיות שהמסך מחליק פיקסלים יותר מאשר בדפוס?

ומ'זתומרת בהעברה לדפוס? באיזה שלב זה?

• הוסף לסימניות
אני לא יודע מי זה הדפוס,
אני שלחתי פעם לדפוס עבודת אילו' ב-PDF והתוצאה היתה זוועה,
לאחר בירור קצר התגלה שעובד הדפוס אין לו ידע בסיסי בגרפיקה ולא היה גרפיקאי באותו
זמן בדפוס, העובד פתח את הPDF ב " פ ו ט ו-ש ו פ" (אל תשכחו -אילו') על רזולוציה של 72
זה היה התוצאה!

• הוסף לסימניות
אם ה JPEG המקורי היה באיכות טובה
ולא סגרת לרזולוציה נמוכה בטעות
אין סיבה שזה יצא מפוקסל
השאלה איך הקובץ המקורי
איך הייתה הסגירה
ואם הכל בסדר - כנראה משהו בדפוס השתבש
בלי קשר אליך

לגבי אם המסך מחליק פיקסלים -
קובץ JPEG בגודל 10 ס"מ ברזולוציה 72 - ייראה מצויין על המסך בגודל המלא שלו
ולעומת זאת תדפיסי זאת בגודל מלא זה יצא מזעזע
ההבדל בין דפוס למסך הוא בערך פי 4
כך שמה שנראה על המסך טוב לא מחייב בכלל שבהדפסה יצא טוב

אני משערת שאת יודעת את העובדות הללו, אז זה בשביל הרקורד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;434838:
לגבי אם המסך מחליק פיקסלים -
קובץ JPEG בגודל 10 ס"מ ברזולוציה 72 - ייראה מצויין על המסך בגודל המלא שלו
ולעומת זאת תדפיסי זאת בגודל מלא זה יצא מזעזע
ההבדל בין דפוס למסך הוא בערך פי 4
כך שמה שנראה על המסך טוב לא מחייב בכלל שבהדפסה יצא טוב

אני משערת שאת יודעת את העובדות הללו, אז זה בשביל הרקורד

לא ידעתי שפי 4!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה