כללי סגירת אפקטים בפריהנד

• הוסף לסימניות
דבר ידוע ומפורסם הוא שאם עושים אפקט על צורה/תמונה/טקסט בפריהנד הם מתפקסלים ומטשטשים, אבל אני חשבתי שאני יכולה לעקוף את זה (לפחות באפקט הצל) ולכן עשיתי כדבר הבא: לקחתי את האובייקט, הכפלתי, עשיתי את השכבה התחתונה שחורה ועליה עשיתי אפקט gaussian blur הזזתי שני מילימטר ימינה ולמטה - והנה יש לי צל לתפארת והתמונה לא מפוקסלת.
אך, אליה וקוץ בה - תראו מה קרה (שימו לב גם בתמונה הגזורה וגם בממוסגרות בלבן - יש הילה מסביב לאובייקטים עם הצל - רק כשהם עולים על אובייקט אחר).

צפה בקובץ המצורף 9470

ושאלתי היא - האם ישנו פתרון יצירתי אחר לעשות צל שכזה בפריהנד?
תודה מראש.

קבצים מצורפים

• 3.zip
    3.4 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
הייתי מבטלת את הצל מסביב לראש שלו.
ואו שעושה לו טישטוש או צל של 10%

• הוסף לסימניות
זה בדיוק מה שעשיתי, אבל בגלל שהטשטוש עולה על המלבן הירוק זה נראה כמו הילה.
אין למישהו פיתרון בשבילי?
מה עושים כל אלה שמשתמשים בפריהנד? לא משתמשים בצל?

• הוסף לסימניות
פתרון:
כמו שהתחלת , משכפלים את אוביקט
לאוביקט התחתון מוספים הצללה , ואת האובייקט העליון מעבירים לשכבה אחרת ומגדילים טיפה (או שמקטינים את האובייקט התחתון, כך נשארים עם תוצאה נקייה ויפה

הפתרון היותר נכון הוא לעבור לאילוסטריטור או קורל :) בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה