כללי סגירת ברושור רחב במיוחד ל-PDF

• הוסף לסימניות
עיצבתי ברושור שמורכב מ-4 עמודי A4 צמודים דו"צ (21X4=84) כך שרוחב כל צד הוא 85 ס"מ (כולל בלידים) כשבאתי לסגור את הקובץ ל-PDF גיליתי ש-PDF לא מסוגל לסגור יותר מ-81.1 ס"מ, מה עושים???
מישהו פעם נתקל במצב דומה?
תודה רבה לעונים.

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת מישהו יודע???
הלקוח מחכה לסקיצה... :(

• הוסף לסימניות
לא נשמע הגיוני

באיזה תוכנה את מיצאת לפידיאף?

• הוסף לסימניות
אינדיזיין כמובן.

• הוסף לסימניות
ברמת העיקרון, גודל המדיה המירבי ש-PDF יכול לכסות הוא 5080 מ"מ על 5080 מ"מ, כלומר קצת יותר מחמישה על חמישה מטר.

כעת לבעיה שתיארת.
האם את:
(1) מייצאת את ה-PDF מאינדיזיין באמצעות File > Export?
(2) מפיקה את ה-PDF מתבצעת על ידי הדפסה (File > Print) למדפסת Adobe PDF?
(3) מפיקה את ה-PDF על ידי סגירת קובץ PostScript וממירה את הקובץ שנוצר באמצעות אקרובט דיסטילר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עדי רביד;376189:
ברמת העיקרון, גודל המדיה המירבי ש-PDF יכול לכסות הוא 5080 מ"מ על 5080 מ"מ, כלומר קצת יותר מחמישה על חמישה מטר.

כעת לבעיה שתיארת.
האם את:
(1) מייצאת את ה-PDF מאינדיזיין באמצעות File > Export?
(2) מפיקה את ה-PDF מתבצעת על ידי הדפסה (File > Print) למדפסת Adobe PDF?
(3) מפיקה את ה-PDF על ידי סגירת קובץ PostScript וממירה את הקובץ שנוצר באמצעות אקרובט דיסטילר?

ניסתי את כל האפשרויות...
כעיקרון אני סוגרת בדר"כ באפשרות השלישית באופן קבוע אבל כשראיתי שיש בעיה ניסתי גם בדרכים האחרות וזה לא עבד.
מה עושים?

• הוסף לסימניות
כדאי למצוא את הפיתרון, כי יתכן שיש בעיה אחרת שצריך לפתור.

בכל אופן, במצב כזה יש להקטין את הכל בחצי (ולהכפיל את הרזולוציה) ולהודיע לדפוס (או למכין הלוחות אם זה שייך במקרה הזה) שהכל מוקטן וצריך להכפיל את המידות.

• הוסף לסימניות
לאיזה מדפסת את מדפיסה את הקובץ? יש מצב שהמדפסת שאת מדפיסה אליה את הקובץ אינה תומכת בגודל הדף המבוקש, תנסי אולי להדפיס לDOLEV800

• הוסף לסימניות
תודה אריאל, חשבתי על האופציה הזו אחרי שחשבתי לעצמי שהרי עשיתי שלטים גדולים פי כמה והצלחתי לסגור...
אינדיזיין - האפשרות שעושה את הבעיה מלכתחילה היא אפשרות הדפסה לדולב800.

אז ככה, ניסתי שוב את כל האופציות של הסגירה, התברר שיש אצלי אופציה נוספת של סגירה לפוסטקריפט עם PPD של Adobe PDF משהו מוזר לגמרי, וסגרתי איתה במקום בהדפסה ישירות לPDF בטעות.
האופציה של סגירה דרך אקספורט סגרהל-84 ס"מ (כי הוא לא מחשב בלידים) וכשכבר חשבתי שאני אצטרך לשנות את גודל העמוד ל85 כדי שהוא יכליל לי גם את הבלידים ניסתי את האפשרות של הדפסה לPDF הרגיל (לא האופציה המוזרה לעיל שמקודם טעיתי והשתמשתי בה כי כמו שכתבתי אני תמיד סוגרת לפוסטקריפט דולב 800 ולא רגילה להשתמש באופציות האחרות) וזה יצא כולל הבלידים- בקיצור נמצא פיתרון והקובץ בדרך ללקוח...
רק כדי שתראו בעצמכם רציתי לצרף לכם צילום מסך של שבו האינדיזיין מסרב לסגור לי PDF דרך הדולב כשהגודל עובר את 81.1 ס"מ - אבל כנראה אין לי מזל היום כי ההעלאת הקובץ נכשלה כבר פעם שלישית - אז כנראה שאין לי מזל מי יודע מה היום...
טוב שלא מילאתי לוטו... :) :(

נ.ב הקובץ שררציתי להעלות שוקל רק 200KB לכל מי שהתכוון לכתוב "תבדקי שהקובץ לא גדול מידי"...

בכל אופן - תודה רבה לכולם!!!

• הוסף לסימניות
פתרון נוסף שעובד בד"כ זה לעשות EXPORT לEPS,
ולהעביר את הEPS בדיסטילר, אולי לא נשמע לגמרי מקצועי - אבל עובד יופי בד"כ.
בEPS אפשר להוסיף את הבלידים, אך זה לא עושה את הסימני חיתוך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה