כללי סגירת דאבל לעיתון

• הוסף לסימניות
יש לאינדיזיין אפשרויות מיוחדות לסגירת דאבל?
האם אפשר לסגור על עמוד אחד לדפוס?

מה אתם מציעים?

תודה מראש

• הוסף לסימניות
את סוגרת את כל העיתון
או שולחת את המודעה לעיתון
אם את שולחת לעיתון, תשלחי מודעה שלמה הם יסתדרו עם זה
ואם את סוגרת את העיתון תשאלי את הדפוס שמדפיס איך הם מעדיפים את זה

• הוסף לסימניות
את העיתון...

יש למשהו נסיון בזה?

• הוסף לסימניות
בעקרון את שמה מקצה לקצה של 2 עמודים ימין ושמאל ובדפוס יסתדרו עם החיתוכים. הרי בין כך מה שאת מעמדת כדאבל לא מודפס יחד אלא חתוך ובקיפולים האחד מסתדר עם השני. זה הכל!

• הוסף לסימניות
מה נותנת האפשרות spreads בחלון ה-export ?

• הוסף לסימניות
אם עמוד הדאבל הוא באמצע העיתון, תסגרי את כולו ביחד וגם אין בעיה עם אותיות ופריטים חשובים.
אם הדאבל הוא לא באמצע העיתון, יש להקפיד שלא יהיה במודעה פרצופים או אותיות.
את צורת הסגירה יש לברר בדפוס שמדפיס את העיתון.

• הוסף לסימניות
האפשרות spread אומרת ששני צמדי העמודים יהיו כדף אחדץ
אל תסתבכי הגישי את הדאבל פרוס על 2 עמודים, יצאי ל pdf זה יראה כ-2 עמודים ובדפוס יסתדרו עם זה

• הוסף לסימניות
אם את סוגרת לעיתון כמו שלי... אז עד כמה שאני יודע בעשר שנים האחרונות הם מקבלים עמוד עמוד ולא עמודים מחוברים. כמדומני אפילו עמודי אמצע.
אין לי מושג איך תסתדי באינדיזיין. אני, בקורל, פשוט צורב לגודל עמוד. חצי פה וחצי שם ושלום על ישראל.

• הוסף לסימניות
לא יודעת בדיוק איך הם מקבלים, רק הם אמרו שיש להם עם זה בעיות בדפוס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה