כללי סגירת הזמנה

• הוסף לסימניות
אני עיצבתי ללקוחה הזמנה לחתונה אני לא יודעת איך אני סוגרת באינדזין PDF ואיך אני עושה

סמני חיתוך וקיפול?

אשמח לעזרתכם
תודה ויום טוב!!

• הוסף לסימניות
מקפיצה שוב

זה מאוד דחוף לי!!!!!

• הוסף לסימניות
file
שם יש פקודה לסגור pdf
לבחור באיכות הדפסה את מה שסימנתי בתמונה בירוק.
וסימני חיתוך זה מה שמסומן באדום.

נ.ב. סימני קיפול זה תלוי אם ההזמנה בנויה מדף אחד או שנים צמודים. בשנים צמודים כשמסמנים סימני חיתוך זה מסמן גם את מיקום הקיפול ביניהם.

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 41.2 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
תודה רבה ענקית!!!!

ההזמנה צריכה להתקפל לחצי- A5 בקיצור, גודל של הזמנה סטנדרטית

איך אני עושה את סמני הקיפול באמצע???????

• הוסף לסימניות
שימי לב גודל הזמנה סטנדרטית בד"כ 17.5*25 ס"מ בפריסה (ולא חצי אי5)
ניתן לעשות סימני קיפול : אם עשית מ2 דפים בקובץ באפשרות שהראו לך למעלה שם זה עושה אוטמטי גם קיפול
אם כל ההזמנה בדף אחד את יכולה לעשות ידנית לסמן קו קטן משני הצדדים בדיוק באמצע (תעזרי בסרגל)
באזור של הבליד (גלישה).
[דרך אגב, יש דפוסים שלא צריך שתסמני להם קו קיפול (אולי 2 קבצים אחד עם מסגרת שחורה ואחד ללא קוים) כדאי שתצרי קשר עם הדפוס ששם תודפס ההזמנה, והם יכולים ג"כ להדריך אותך מה הצורה המועדפת שתשלחי]
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה, הם אמרו לי שהם רוצים גם סמני חיתוך וגם קיפול ואני עשיתי הזמנה בגודל סטנדרטי (לא A5)

אני רוצה לסגור באנדזין ואני לא יודעת איך לעשות סמני קיפול

אם הבנתי אותך נכון אני צריכה לעשות ידנית אבל אני רוצה לגעת האם יראו את זה בדפוס כי אני עושה את הסימנים רק עד הבליד ולכן יראו רק חלק קטן האם זה נראה לך מספיק????????

סליחה על הטרטור...

ותודה על העזרה!

• הוסף לסימניות
לשים על הבליד במקום שסימני החיתוך נמצאים.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על העזרה

לילה טוב!!!!!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה