כללי סגירת חוברת לדפוס באינדזיין

• הוסף לסימניות
כאשר אני סוגרת לPDF מופיע לי סימני החיתוך אולם הגלישה לא נראת.
מה עלי לעשות?
והאם עדיף לסגור בזוגות?
תודה!

• הוסף לסימניות
אני מניח שב"גלישה"את מתכוונת לבליד, ואת כנראה מסמנת להציג סימני בליד במקום סימני חיתוך.

• הוסף לסימניות
רחלי יקרה,
אני מבינה שזו לך הפעם הראשונה שעליך לסגור מגזין לדפוס.

קודם כל שיהיה לך המון הצלחה.

אז כך, הכללים די פשוטים:

1. EXSPORT > PDF
2. הסגירה צריכה להיות באיכות דפוס (press quality)>
3. יש לסמן צלבי חיתוך (crop marks)
4. במידה ובנית את קובץ המקור עם בליד,
יש לסמן השתמש בסימני הבליד של המסמך,
ואם לא יש לסמן את כמות המ"מ שאת מעוניינת כבלית.
5. לגבי כפולות- אין!!! לסגור מגזין בכפולות.
במקרים רבים בתי הדפוס מבקשים שכל עמוד יהיה סגור כקובץ אחר.
את הכריכה ניתן כן לסגור בכפולות, כמובן כולל שידרה וכו'.

המלצה שלי, אם מתעוררת בעיה מומלץ לשאול בבית הדפוס בדרך כלל זה מקצר בעיות
והם עונים מהניסיון הרב שלהם בסבלנות רבה.

ושוב הצלחה רבה
מימי

• הוסף לסימניות
כשאת סוגרת דרך הפרינט באפשרות MARKS AND BLEED את צריכה לסמן ווי באפשרות USE DOCUMENT BLEED SETTINGS אגב אם את צריכה יש ספר שניקרא דפוס על בטוח והוא מסביר בפרוט רב איך מביאים לדפוס בצורה מקיפה ביותר זה האתר שלהם: www.dfusalbatuach.com

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות ועל ההסברים! עזרתם לי מאד!
(ד"א זו לא הפעם הראשונה שלי, אבל תמיד יש לי את הבג הזה שאני שוכחת איזה וי קטנטן....
זהו, אז עכשיו העתקתי לי את ההסברים למסמך בWORD ולא על דף שנאבד....)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מימי;447024:
אז כך, הכללים די פשוטים:

1. EXSPORT > PDF

ושוב הצלחה רבה
מימי

כל הכבוד על העזרה והרצון הטוב, אבל אני לא יודע אם הכלל הראשון שציינת - נכון.
אין שום כלל שאומר שסוגרים דרך EXPORT, ולהיפך, רצוי ומומלץ לא לסגור דרך EXPORT אלא דרך PRINT. (חוץ מזה שאין ב'אקספורט' את כל האופציות שיש בפרינט)

אז להבא אפשר לכתוב שאתה סוגר ככה

סליחה ותודה מראש

• הוסף לסימניות
גם לא דרך פרינט. אני סוגרת דרך print file> adobe PDF presets> High quality print
וכדי שהגלישה תופיע פשוט צריך לסמן וי ב Use document bleed settings

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה