סגירת טמפלט מורכב וכבד- איך?

• הוסף לסימניות
יש לי מחשב חזק לעריכת סרטים, עם הרבה זכרון וכרטיס מסך חזק,
אבל יש טפלטים מאד כבדים שמורכבים מהמון סרטים-
וזה לוקח לו לסגור אותם משהו כמו 3 ימים (!)
איך סוגרים את הטמפלטים האלה בצורה מהירה יותר?

• הוסף לסימניות
מחשב חזק לעריכת סרטים זה שם מאד כוללני תפרטי מה המפרט ובעיקר מה הכרטיס מסך שלך,
כי טמפלט הכבד ביותר שיהיה לא אמור להתרנדר כ"כ הרבה זמן!

• הוסף לסימניות
איפה כתוב מה הכרטיס מסך?
יש לי מעבד i7 וזיכרון ram 16 gb.
שכחתי לציין שזה לוקח לי שעות רק כשאני סוגרת דרך הencoder לסיומות כמו wmv או mp4 כדי שזה ישקול נורמלי,
כי יש לי אפטר cc ושם בסגירה יש רק קוויק טיים או avi ושם זה כן סוגר יחסית מהר אבל איכות לא הכי ושוקל מליונים.
תודה.

• הוסף לסימניות
^^^

• הוסף לסימניות
אנקודר לא משתמש בכרטיס המסך לכן זה מייצא לך הרבה זמן
וכנראה לא התקינו לך נכון את התוכנה אם אין לך את כל הפריסטים
תנסי ליצא לקוויק טיים ביצוא רגיל (רק כדי לראות אם זה קורה הרבה יותר מהר) ואז אפילו דרך פרימייר תסגרי ל-MP4
בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה!
בנתיים עשיתי כמו שכתבת לי ובאמת סוגר לי מהר.
בcc אמורים להיות כל הפריסטים?

• הוסף לסימניות
up

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה