כללי סגירת לוגו לדפוס

• פותח הנושא etyb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
באיזה גודל קובץ אני שומרת את הלוגו או שזה לא משנה?

1.png
2. 300dpi
3.עוד משהו שאני צריכה לדעת?

תודות לכולם מראש על התשובות

• הוסף לסימניות
לוגו (או כל עיצוב אחר) למטרת דפוס, נדרש להישמר ב-PDF כדי לא לאבד מאיכותו מחד, ולשמור על נתונים וקטוריים להשבחות דפוס מאידך.

לדיגיטל יש לשמור את הלוגו ב-PNG בגודל הפיקסלים הרצוי. אין משמעות ל-DPI כששומרים לפי פיקסלים.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לוגו או כרטיס ביקור?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיים בניסטי;2495151:
לוגו (או כל עיצוב אחר) למטרת דפוס, נדרש להישמר ב-PDF כדי לא לאבד מאיכותו מחד, ולשמור על נתונים וקטוריים להשבחות דפוס מאידך.

לדיגיטל יש לשמור את הלוגו ב-PNG בגודל הפיקסלים הרצוי. אין משמעות ל-DPI כששומרים לפי פיקסלים.

בהצלחה!

אם אני שומרת לדפוס בpdf איך הלוגו יצא לי שקוף?

• הוסף לסימניות
מדובר בלוגו שאמור להיות מודפס על שמשה אחורית של רכב או כל דבר אחר שהלקוח ירצה

• הוסף לסימניות
אם הרקע שקוף בקובץ, גם ב-PDF הרקע יהיה שקוף.

• הוסף לסימניות
בעצם נכון:) הלבן מתורגם לשקוף בדפוס. תודה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה