כללי סגירת מסמך

• הוסף לסימניות
בה

שלום.

עיצבתי קטלוג באינדיזיין בצבעי cmyk. גם ביצוא ל PDF הגדרתי על צבעי cmyk. אך משום הדפוס (דפוס רוטציה) אומרים שזה לא טוב. יש למישהו מושג מה עושים???

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
מה הם אומרים?

• הוסף לסימניות
(אגב -- חסר קרנינג רציני בין ה-Y ל-A בלוגו!)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1467383:
מה הם אומרים?

הם רוצים את זה בצבעי cmyk.
מישהו יכול בבקשה להסביר איך הופכים מסמך שלם לcmyk? יכול להיות ששינתי לא נכון..

תודה.

• הוסף לסימניות
אולי יש צבעי ספוט נוספים לפרוצס. אולי התמונות ב-RGB ורק נעשית המרת אינדיזיין.
צריך לראות או לשמוע יותר פרטים.

• הוסף לסימניות
התמונות נעשו בפוטושופ כrgb ואת המסמך באינדיזיין הפכתי ל cmyk בסוף העבודה. אצטרך לעשות הכל מחדש בתור cmyk?

• הוסף לסימניות
יעקב אני שמייח שיכולתי לעזור לך ולטובת כולם אני יכתוב כאן מה הבעיה
בפוטושופ ובאילוס יש אפשרות לקבוע באיזה צבעים המסמך ישתמש CMYK או RGB וברגע שמגדירים סוג מסויים כל מה שתכניס לקובץ יהפוך אוטמטי לאותו סוג
באינדיזיין זה שונה כל מה שאתה מייבא נשאר כמו שהוא במקור לכן יש אפשרות של קובץ שחלק ממנו הם CMYK וחלק הם RGB
מה עושים במצב הזה?
פשוט כשמייצאים ל PDF מגדירים בחלונית פלט (או Output באנגלית) איזה סוג צבע יהיה הסופי וכל מה שאינו בסוג הצבע הזו יומר לצבע הזה ואם מגדירים לCMYK לדוגמא, גם אם יש תמונות שייבוא והם RBG הם ייהפכו ל CMYK וכן ההיפך

מקווה שיבינו אותי
חנוכה שמייח

• הוסף לסימניות
אפשר גם לשנות את קובץ הפוטושופ בשנייה לCMYK לא צריך הכל מהתחלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפקליק;1467830:
יעקב אני שמייח שיכולתי לעזור לך ולטובת כולם אני יכתוב כאן מה הבעיה
בפוטושופ ובאילוס יש אפשרות לקבוע באיזה צבעים המסמך ישתמש CMYK או RGB וברגע שמגדירים סוג מסויים כל מה שתכניס לקובץ יהפוך אוטמטי לאותו סוג
באינדיזיין זה שונה כל מה שאתה מייבא נשאר כמו שהוא במקור לכן יש אפשרות של קובץ שחלק ממנו הם CMYK וחלק הם RGB
מה עושים במצב הזה?
פשוט כשמייצאים ל PDF מגדירים בחלונית פלט (או Output באנגלית) איזה סוג צבע יהיה הסופי וכל מה שאינו בסוג הצבע הזו יומר לצבע הזה ואם מגדירים לCMYK לדוגמא, גם אם יש תמונות שייבוא והם RBG הם ייהפכו ל CMYK וכן ההיפך

מקווה שיבינו אותי
חנוכה שמייח

שוב תודה רבה לך על העזרה!!!
כל הברכות שבעולם...

• הוסף לסימניות
ואם יש לי 20 קבצי פוטושופ שייבוא לאינדיזיין אני יצטרך להפוך את כולם?
חבל על זמן יהודי יקר.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה