סגירת מצגת לDVD

• הוסף לסימניות
שלום,
מדי שנה, בעונת המסיבות, אני מכינה מצגות, סוגרת לDVD, מגיעה לאירוע, מנסה להכניס למכשיר DVD, לא עובד, עוברים למחשב נייד.
השנה החלטתי - לא עוד.

אולי מישהו יוכל להסביר לי סוף סוף את ההבדל בין DVD NTSC לבין DVD PAL ולמה, למען ה', זה לא נפתח לי אף פעם בDVD למרות שניסיתי לסגור לשתי האפשרויות הנ"ל ובמחשב הוא מראה לי שזה מצגת DVD למהדרין.

אנא, אנשים טובים, נסו לעזור לי.
האירוע הבא מתרחש מחר וההפקה הזהירה אותי לבוא הפעם עם DVD שלשם שינוי - ע-ו-ב-ד!

תודה רבה לכל העוזרים.

• הוסף לסימניות
תבקשי ממשהי שיודעת טוב, שתלמד אותך איך לסגור באנקור בצורה טובה.
וגם אם היא לא מבקשת - תשלמי לה !

מחר כבר תהיי אחרי זה...

• הוסף לסימניות
מה זה אנקור? והאם לא ניתן דרך נרו?

• הוסף לסימניות
אוי אוי
כמה שאני מזדהה... קרה לי עשרות פעמים.

ובכן
pal זו השיטה בישראל וntsc זו צורת ההמסך בארה"ב. את אמורה להשתמש רק בפאל ולסגור את הסרט על אנקור, שזו תוכנה נלווית לפרימייאר (נמצאת באותה חבילה יחד עם אקספור מדיה וכו') את מיבאת את הקובץ לשם והוא סוגר אוטומטית על dvd. צריך לוודא שנוצרה תקיית ts שזה אומר שמדובר בקובץ dvd.

אגב, תגידי למפיקה שתתקדם למקרנים שמקבלים גם סיומות כמו avi, יש דבר כזה...

• הוסף לסימניות
תודה. מילה בסלע...

נראה לי שהבעיה אצלי היתה הצריבה כי הסרט יוצא מצוין בגרסת mpeg ורק בצריבה זה התפקשש.

ביקשתי עזרה מעורכת מצגות והיא הסבירה לי.
לפי הצג על הנייד, ההסבר שלה לקח דקה אחת ושלושים שניות. כמה לדעתך, פופקו, אני אמורה לשלם לה? :rolleyes:

• הוסף לסימניות
תצרבי דרך נרו ויזואל ללא שום תפריט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה