סגירת מרפסת

• הוסף לסימניות
האם זה בעייתי מבחינת החוק גג פנלית שנפתח בסוכות במרפסת שמש?

• הוסף לסימניות
מה פרוש?
חייב רשיון.
מדובר במרפסת שמש שצריך לסגור אותה? עצם זה צריך רישיון (ובטח שאי אפשר עם פנלית)
אבל, אם לסגירת המרפסת יש רישיון אין בעיה בפתיחה לסוכות.

• הוסף לסימניות
אני סגרתי.
ללא רשיון.
רק שהעיריה שלחה לי מכתב תוך שבוע לשלם ארנונה.

• הוסף לסימניות
ברור שהעירייה רוצה ארנונה זה עדיין לא אומר שהשטח הזה מאושר מבחינתה.
ארנונה ורישוי זה 2 מחלקות נפרדות לחלוטין בעירייה וכמה שזה אירוני, הם כאילו אומרים:
"אוקי, בנית בלי רישיון, תן לנו גם להנות מזה." אבל אם שכן מלשין עליך או שאת רוצה להכשיר את זה כי את רוצה להוציא היתר על משהו אחר - זה עדיין נחשב לעבירת בניה.

• הוסף לסימניות
איזה עיר?
אני בבני ברק סגרתי חלק מהחצר וכמה מרפסות שמש (הבית היה מוקף מרפסות עישון במטבח וברוב החדרים) סה"כ כ 40מ"ר
בינתיים אף אחד לא ראה ולא אמר לי כלום. מקווה שלא יעשו בעיות בהמשך.

• הוסף לסימניות
מקווה שלא יעשו בעיות בהמשך.
מקווה בשבילך, בשנים האחרונות רב העיריות מפעילות רחפנים לצילום תוספות בניה, ותוך תקופה קצרה מעדכנות בגבית ארנונה שטח נוסף...

• הוסף לסימניות
ארונה לא מפחידה אותי כמו שיפרקו לי את זה.

• הוסף לסימניות
משתנה בין הערים ובצורת ההתנהלות של כל ראש העיר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה