כללי סגירת עיתון שבועי לדפוס

• הוסף לסימניות
אשמח אם מי שמנוסה בעניין יביע את דעתו
אני סוגרת עיתון כל שבוע בסביבות 100 עמודים (יותר או פחות)
העבודה נעשית בקורל
העיתון הוא פרסומי בלבד, ולכל מפרסם יש קובץ הנושא את שמו, ובסוף כשכל הפרסומות מוכנות
אני סוגרת את העיתון לתוך השיבוץ בקורל (העמודים בנויים ואני שותלת את המודעות בעמוד
ע"י יבוא), ואח"כ סוגרת קבצים לדפוס
ניסיתי לעבור לסגירה באינדיזיין זה היה נראה מעולה רק שזה לקח הרבה יותר זמן
כי כל קובץ ההייתי צריכה לסגור לדולב.. ואח"כ למקם באינדיזיין ואז לסגור לדולב באינדיזיין
אז חזרתי כרגע לשבץ בקורל
האם זו הדרך הטובה לדעתכם?
אשמח לשמוע תגובות

• הוסף לסימניות
מקורל יותר קל לסגור התוכנה הזו פחות כבדה.
זה ידוע שאדובי הן תוכנות כבדות.
לדעתי מומלץ להמשיך בקורל.

• הוסף לסימניות
אני סוגר 6 עיתונים בשבוע מקורל (גירסה 8) ונהנה מהקלות והמהירות.
אני עושה זאת בדר"כ במחשב פנטיום 2.4....

• הוסף לסימניות
רק שאלה קטנה
מה אני עושה עם קבצים מוכנים ממשרדי פרסום וכד' שמגיעים בסיומת pdf
בתמיכה של קורל אומרים לשים ישירות בקורל-אבל לדעתי אסור בשום אופן זה יוצר שיבושים רבים, מה שעשיתי עד היום פתחתי אותם בפוטושופ ושמרתי בסיומת tiff
רק החיסרון שזה הופך אוטומטי לקובץ ב-4 צבעים, וחלק מהחומר מודפס על נייר עיתון
כך שהחדות לפעמים ממש לא משהו
יש למישהו פיתרון איך לסגור בתוך עמוד קיים קבצים כאלו בצורה הכי טובה?

• הוסף לסימניות
קבצי פידיאף אני פותחת באקרובט, שומרת כEPS ומיבאת (גוררת) לקורל, או שזה מגיע מצוין כוקטורי, או שלא מגיע בכלל.

• הוסף לסימניות
גם באקרובט את יכולה לשמור כtiff
יותר קל מלפתוח בפוטושופ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה