כללי סגירת פי. די. אף עושה בעיות!?

• פותח הנושא zvis
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
סגרתי קבצים באינדיזיין, וכאשר אני מדפיסה אותם יוצא מפוסקל מאוד. על המסך נראה בסדר גמור.

לשם נסיון, הדפסתי גם מ-וורד ויוצא תקין. וגם מאילוסטרייטור והיה תקין, וכן סגרתי באינדזיין ב-Jpeg וג"כ היה תקין

כלומר הבעיה היא תקשורת בין האינדיזיין והאקרובט

[פתחתי באקרובט קבצים שסגרתי בעבר והדפסתי ומודפס בצורה תקינה, סגרתי קבצים אלה עכשיו והדפסתי ויוצא מפוקסל].

האם:
1. אם במסך נראה בסדר, כמובן גם בהגדלה, האם בדפוס יצא תקין, למרות שבהדפסה אצלי מפוקסל?
2. האם יש איזו הגדרה באינדיזיין שמשפיעה על הסגירה של ה-פי.די. אף.???

זה דחוף מאוד מאוד, אם יש למישהו רעיון, אודה מאוד!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י zvis;402472:
1. אם במסך נראה בסדר, כמובן גם בהגדלה, האם בדפוס יצא תקין, למרות שבהדפסה אצלי מפוקסל?
לכאורה לא! כי לפי מה שתיארת, יש לך בעיה עם הסגירה הנוכחית לדפוס.
נכתב ע"י zvis;402472:
2. איזו הגדרה יכול להיות שהשתנתה.
בסגירה ל-PDF צריך להיות press quality (איכות דפוס - בעברית)
תבדוק האם הסתדר.
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
מכוון על press quality. ועדיין לא נושעתי

עוד רעיון, עוד כיוון.

תזכו למצוות!

ושוב דחוף דחוף!!

• הוסף לסימניות
נסה הדפסה לPDF ע"י מדפסת PDF, במקום סגירה.

• הוסף לסימניות
אקספורט.
אם אתה לחוץ, תעלה עמוד אחד, נראה אם הוא בעייתי.

אבל אקספורט או פרינט לא רלוונטי לפיקסליזצייה ברמה שאתה מתאר אותה.

• הוסף לסימניות
הייתי מציעה לעשות הדפסת נסיון במדפסת אחרת

או בבית דפוס
כי בהחלט יכול להיות שזה קשור למדפסת ולהגדרות.
כבר נתקלתי בדברים כאלו.

• הוסף לסימניות
ניסיתי במדפסת אחרת, ולא היה תקין.

ברשותכם אעלה לכאן עמוד אחד ותנסו בבקשה!!! להדפיס אצלכם.

הבעיות אצלי הם: 1. פיקסול באותיות (לא משמעותי מאוד, אך בהחלט קיים).
2. הצבע האפור שנמצא מתחת לשם הספר, המדור, ומספר העמוד הוא מעוות.

חשוב מאוד! - בעיה מספר 2 קיימת ג"כ בהדפסה מתוך האינדיזיין. המסגרת יוצרה באילוס, וכן הכוכבים. הרקע והכיתוב באינדיזיין, מדוע מתנגש?????

דחוף מאוד, כל עזרה וכיוון יתקבלו בברכה
תודה רבה רבה ובהצלחה

קבצים מצורפים

• נסיון.pdf
    KB 182.1 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
כל השחור כאן הוא שחור registration שמדפיס על 4-לוחות. יש להחליף את זה לשחור רגיל.

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה על ההתייחסות

תגיד לי בבקשה, היכן ראית שזה שחור כזה, אצלי באינדיזיין הכל מוגדר על שחור רגיל, אולי בסגירה של הפי. די. אף. היכן אני יכולה לבדוק זאת?

תבורכו מן השמים

מצפה לישועה

• הוסף לסימניות
אני בדקתי את זה בתוך אקרובט ב-preflight. לא יודע איך זה הפך לשחור registration. אם תרצי, תעלי את הקובץ אינדיזיין ואולי אוכל לעזור.

• הוסף לסימניות
נתחיל מזה שהעבודה לא נסגרה בייצוא מאינדיזיין או הדפסה למדפסת דיסטילר, אלא על ידי כלי צד שלישי ששמו PDFCreator.
מכיוון שאין לי הכרות מעמיקה עם הכלי הזה, אין ביכולתי לבקר את יכולתו המקצועית בהפקת PDF.
מה שכן אפשר לבקר זה את התוצאה שהתקבלה, שבה, הצבע השחור והאפור מורכבים מארבעה צבעים במקום מצבע אחד.
במקום שחור מלא, ההרכב הוא: ציאן 74%, מג'נטה 71%, צהוב 61% ושחור 76%.
הרכב הפסים האפורים הוא: ציאן 4%, מג'נטה 3%, צהוב 2% ושחור 0%.

אני יוצא מנקודת הנחה שבמקור באינדיזיין הצבע היה שחור, מה שמביא למסקנה שהסגירה היא זו שפרקה את הצבעים.

• הוסף לסימניות
אין מילים על הסבלנות והרצון הכן לעזור.

ברשותכם אעלה כאן מספר קבצים:

1. קובץ rar שבו סגרתי את את קובץ האינדזיין (יש בו עמוד אחד לשם נסיון).

2. אותו קובץ שסגרתי לפי. די. אף. דרך ה-export,

3,4. שני קובצי אילוס עבור הלינקים.

שוב אין בפי מילות תודה והערכה כנים! ה' ישלם שכרכם.

קבצים מצורפים

• עמוד נסיון.pdf
    KB 476.1 · צפיות: 119
  • מסגרת.ai
    1.2 MB · צפיות: 19
  • כוכב.ai
    1 MB · צפיות: 21
  • עמוד נסיון.rar
    KB 622.8 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
נתוני הסגירה הזו נראים תקינים לחלוטין.
רק שחסרים בה הפסים האפורים.

• הוסף לסימניות
לכאורה נראה איזה באג בקובץ
מן הסתם הוא עבר שחזור של המערכת
(בכל פעם שהמחשב נסגר והמערכת עושה שחזור של הקובץ
אסור לעשות שמירה כי זהו קובץ פגום)
ברגע שמעתיקים את התוכן לקובץ חדש הוא נסגר מצויין
יש שתי אופציות
או לסגור לJPEG ברזולוציה גבוהה, שאת הסגירה הזו הוא כן מצליח
או להעביר את כל החומר לקובץ חדש

אגב את העיטורים באילוס ניתן היה לבנות גם באינדיזיין...

• הוסף לסימניות
גם צריך לבדוק שהטסט (בכל העמודים כולל המסטר) יהיה מעל הגרפיקה. ברגע שיש אפקט לגרפיקה כגון drop shadow זה יכול לפקסל חלק מהטקסט אם הטקסט נמצא מתחת.

• הוסף לסימניות
לא באקספורט.......

עדי, לא נתקלתי בבעיות כאלו ב-PDF Creator. אבל ייתכן שהוא עשה שם איזושהי הגדרה שגרמה לכך. גם באקרובט אפשר לייצר כזה קובץ. אם סוגרים קובץ שחור RGB הוא אכן ממיר אותו ל-4 צבעים, אבל גם אדובי עושה את זה.

בכל אופן, למרות שזו תוכנה טובה, אין שום סיבה בעולם להשתמש בה בשביל קבצי גרפיקה. תמיד תעדיפו את אקרובט (בתור תוכנה חיצונית לייצור PDF). במקרה של בעיות עם פונטים וכדו' אפשר להשתמש בדולב או באדובי PDF ולדסטלר. כשממש ממש אין ברירה, אפשר ללכת עליה.

לעבודות שחור לבן, בלי רשתות אני מעדיף אותה מאחר והמהירות קובעת... ואני מגדיר מראש מרחב צבע אפור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ורד;403505:
לכאורה נראה איזה באג בקובץ
מן הסתם הוא עבר שחזור של המערכת
(בכל פעם שהמחשב נסגר והמערכת עושה שחזור של הקובץ
אסור לעשות שמירה כי זהו קובץ פגום)
ברגע שמעתיקים את התוכן לקובץ חדש הוא נסגר מצויין
יש שתי אופציות
או לסגור לJPEG ברזולוציה גבוהה, שאת הסגירה הזו הוא כן מצליח
או להעביר את כל החומר לקובץ חדש

אגב את העיטורים באילוס ניתן היה לבנות גם באינדיזיין...

אז כך,
זה כנראה לא באג בקובץ, מכיון שקורה בכל קובץ

עיטורים אלה נעשו באילוס, מכיון שאפקט של ה-drop shadow וה-blur, יפים יותר באילוס.

בכל מקרה

רוב תודות!!!!

• הוסף לסימניות
לא באקספורט? אם התייחסת אלי אז זה טעות. ה-transparency flattner לא קשור לאקספורט בכלל. הכל תלוי בהגדרות שאתה קובע באקספורט. הקובץ המצורף נעשה דרך ה-export של InDesign CS4 ורואים בבירור את הפיקסול של האותיות הסמוכות ל-drop shadow.

צפה בקובץ המצורף 62437

קבצים מצורפים

• TEST.zip
    1.1 MB · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
zvis,

בקובץ שלך יש 2 שכבות. שמת את הגרפיקה מעל הטקסט. (אצלך השכבה האדומה מעל הכחולה.) תשני את זה בחלונית השכבות כך שהשכבה הכחולה תהיה מעל האדומה. תתקני את הקובץ ונסי להדפיס שוב. אני די בטוח שזה יפתור את הבעיה של הפיקסול בהדפסה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה