כללי סגירת צבעים באינדיזיין

• הוסף לסימניות
אני עובד כעת על ספר (שני כרכים - אחד בצבע והשני עם תמונות בגווני אפור), שאמור להידפס בדפוס שאינני מכיר, ואין לי שיג ושיח איתו (דבר שלא עשיתי אף פעם בהפקה צבעונית).

מה הסטנדרט שבו אני אמור לסגור את שני הכרכים מבחינת צבעים (אם יש שוני בין גווני האפור לבין הצבעוני, אשמח אם יפרטו)

תודה רבה לכל המשיבים כהלכה

• הוסף לסימניות
לא אמור להיות שוני מיוחד, מייצא לPDF על PRESS QUALITY
בכל מקרה תמיד כדאי לבקש הוראות סגירה מהדפוס, למרות שתכל'ס בד"כ הם מאד מיושנים..

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תעבוד על צבעוני ב2 הכרכים ואז בסגירה של האפור תסגור לפידיאף רגיל
רק תשנה בהגדרות הצבעים לגריי.

בגווני אפור או ש"ל? כי אם זה ש"ל יכול להיות שפיאס זו גם דרך...

• הוסף לסימניות
תרגום בבקשה?!?!

הספר הצבעוני - כולל תמונות צבעוניות ממש
הספר בגווני אפור - הוא עם תמונות בגווני אפור, לא שחור ולבן לגמרי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תא חזי;2318099:
תרגום בבקשה?!?!

הספר הצבעוני - כולל תמונות צבעוניות ממש
הספר בגווני אפור - הוא עם תמונות בגווני אפור, לא שחור ולבן לגמרי.
אפשר לעבוד על צבעוני ובסגירה לפידיאף להגדיר שזה יסגר לפידיאף בגווני אפור
בתמונות:
1. ההגדרות של הפידיאף
2. אחרי - אפור (הכל זה צילומי מסך, אל תתיחסו לאיכות)
3. לפני - הצבעוני (הקובץ שעליו עבדתי)
4. הדפסה לפיאס - פוסטסקריפט, רק אם יש לך את התוכנה (לי אין לכן הכל לא ניתן לשנות כלום)
ההגדרות צריך לשנות לגריי או בלאק אנד וויט

קבצים מצורפים

• ‏‏לכידה.PNG
    KB 33.1 · צפיות: 10
  • 55-.PNG
    KB 283.6 · צפיות: 14
  • 55+.PNG
    KB 458.5 · צפיות: 15
  • 99-.PNG
    KB 22.5 · צפיות: 14

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה