סגירת קבצים בווגס

• הוסף לסימניות
צנזרתי סרט מסוים באורך של 650 mb - בתוכנת ווגס 10, כאשר אני סוגרת את הקובץ- בפורמט mpeg 1 הוא שוקל יותר מג'יגה, ניסתי לשנות את ההגדרות של הסגירה, אבל שום דבר לא עוזר- מישהו יודע מה עלי לעשות?
תודה רבה - פרפר

• הוסף לסימניות
מה זה סרט באורך של 650 MB?

• הוסף לסימניות
תנסי להחליף פורמט,
אפשר MPEG4,

• הוסף לסימניות
פורמט wmv מכווץ בצורה משמעותית ביותר
וכן mp2 מכווץ יפה

• הוסף לסימניות
הפרמטרים המשמעותיים ביותר למשקלו של הקובץ הם- Bitrat (כמות מידע לשניה) ואורכו(זמן) של הוידאו.
כך שניתן לסכם זאת בנוסחה פשוטה- (כמות מידע לשניה)X(מס' השניות)= משקל הקובץ
הנוסחה הזאת כמעט מדוייקת לחלוטין כי יש עוד כמה פרמטרים שמשפיעים קלות על המשקל של הקובץ.

קידוד ודחיסה- מטרתם לאפשר לנו להשאיר את הסרט איכותי בכמות מידע לשניה נמוכה מהמקורית.

עוצמת הקידוד נמדדת בכמה נמוך אני יכול לרדת (בביטרייט) ועדיין להשאיר את הקובץ איכותי.
מקודדים נפוצים-
windows Media Video
MPEG 1
MPEG 2
MPEG4
Real Media
Xvid
H.263
H.264/ AVC
ועוד רבים וטובים
אני משתמש למטרות אינטרנט (שידור סטרימינג) בH.264 שיש לו את יחס הדחיסה
הגבוה ביותר ומגיעים איתו לתוצאות מרשימות.

לכן אם אמורים להפעיל את הקובץ על פלטפורמה תומכת H.264 (מחשב, Iphone, Ipad) (להוציא DVD ) אני ממליץ להשתמש בו.

אם אתם רוצים מדריך מפורט בנושא תנו תודה.

• הוסף לסימניות
מאור, אני בעד מדריך מפורט, זה יחסוך כאן המוני אשכולות בנושא, וכאבי ראש מיותרים.
אל תשכח לפרט פורמטי קבצים גם חוץ מהקידוד.

• הוסף לסימניות
מאור, אני בעד מדריך מפורט, זה יחסוך כאן המוני אשכולות בנושא, וכאבי ראש מיותרים.
אל תשכח לפרט פורמטי קבצים גם חוץ מהקידוד.

• הוסף לסימניות
זאת תהיה סדרה שתכלול כמעט הכל-
1)תולדות הוידאו- איך הכל התחיל
2) מפילם לשידורי טלויזיה- NTSC&PAL מה יצר את ההבדלים בינהם?
3) Interlacing&Progressive איך זה עובד?
4) 16:9,4:3,2:1 Aspect Ratio Anamorphic
5)מאנלוגי לדיגיטלי
6)פורמטים ודחיסה
7) משימות קידוד נפוצות וטיפים מועילים.
8) עבודות קידוד והגדרות פרוייקט בפרמייר.

• הוסף לסימניות
אין מילים רק תכתוב כבר :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה