כללי סגירת קבצי EPS או AI ל-PDF ללא פתיחת הקובץ

• הוסף לסימניות
עד לא מזמן היתה לי אפשרות ללחוץ על לחצן שמאלי על קבצי AI ו-EPS ולייצא אותם ל-PDF בלי לפתוח את הקובץ - והאפשרות הזו נעלמה לי...

למה הייתי משתמשת בה?
לפתוח קבצים שנעשו בגרסאות תוכנה מתקדמות יותר מהגרסא שיש לי ושלא היו עולים לי בפתיחה רגילה - כך לאחר הייצוא והשמירה כ-PDF הייתי פותחת את ה-PDF באילוסטרייטור והקובץ היה נפתח ללא בעיה...

מישהו יודע איך נקראת האפשרות הזו?
מאיפה ניתן להוריד את הפיצ'ר הזה?

או שאולי יש אפשרות אחרת שתעזור לי לפתוח קבצים שנעשו בגרסת תוכנה מתקדמת יותר?

תודה רבה לכל מי שיסייע...

• הוסף לסימניות
יש את האפשרות שאקרובט מספק להמיר קבצים ל PDF, לזה התכוונתם?

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    KB 53.7 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
זכרתי שעזרתי למישהי ששאלה פה פעם את השאלה הזו וכתבתי לה בדיוק מה שהיה כתוב לי, אז חיפוש קצר ומצאתי - מדובר בפקודת: create PDF.
אולי עכשיו מישהו יוכל לעזור לי להחזיר את הפקודה למקומה הראשון?

זה האשכול ההוא אם זה יעזור למישהו לעזור לי או בכלל...
http://www.prog.co.il/showthread.php?p=1423043

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת???

• הוסף לסימניות
אוקיי, בואו נמקד...
מסתבר שזו פקודה של acrobat pro שמופיעה תחת תפריט:
File - Create PDF - Frome file.

בתפריט הצף שלי היתה מופיעה הפקודה הזו ככתבה וכשלשונה גם כשהאקרובט היה סגור ועכשיו ניתן לבצע את הפעולה רק מתוך האקרובט עצמו - מישהו יודע מה ההגדרות להחזיר אותה לשם?

• הוסף לסימניות
זה אמור להופיע אוטומטית
תראי אם על קובץ אחר שאת לוחצת את מצליחה לעשות את הפקודה
אולי הבעיה היא רק בקובץ הנוכחי...

• הוסף לסימניות
עקרונית אפשר לגרור את הקובץ לתוך האקרובט, וזה אמור לעשות את אותה פעולה

• הוסף לסימניות
אני יודעת שזה אמור להופיע אוטומטית אבל זה פשוט נעלם...
וכשאני מבצעת את הפקודה דרך האקרובט זה עובד מעולה.
(לפחות פתרון זמני...)

אולי מישהו יודע איך מאפסים את ההגדרות של האקרובט?
יכול להיות שזה יעזור...

• הוסף לסימניות
זה לא נעלם. אולי האייקון שלו נעלם. חפשי שורה שאין לו אייקון, זה זה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה