כללי סגירת קובץ באינדיזיין - אקספורט או דיסטיל&#151

• הוסף לסימניות
אני רוצה לסגור באינדיזייין קובץ דרך הEXSPORT PDF (דרך אגב, בדפוס אמרו לי שיותר טוב לסגור ככה(ולא דרך הדיסטילר) והם תומכים בזה ועוד יותר המשקל קל יותר...) הקובץ יודפס בצבע אחד ואני רוצה להפוך הכל לאפורים. איך עושים את זה, משהו יודע?

• הוסף לסימניות
טעות- רק עם הדיסטילר לא לבזבז זמן וטורח על הפאדיחות של האקספורט הנ"ל

• הוסף לסימניות
זאת ממש לא טעות
תתפלא לשמוע זאת ההוראה מהדפוס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלי;72222:
זאת ממש לא טעות
תתפלא לשמוע זאת ההוראה מהדפוס
אכן!
סגרתי כך ספרים לדפוס [ע"פ בקשתם] ולא נתקלתי בבעיות.

• הוסף לסימניות
אז איך הופכים לגווני אפור דרך שם?

• הוסף לסימניות
כאן - - -

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 193.6 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
תודה מאד רבה אבל זה לא הופך לצבע אחד

• הוסף לסימניות
בלה בלה, בדפוסי הארץ, כדאי להוציא PDF 4 ולא 5.
גם כדאי פרופיל אדובי ולא SRGB.

• הוסף לסימניות
וגם אני מחכה לתשובה יחד עם גלי.
האינדיזיין שלי בעברית
ומתי תהיה תשובה מוחלטת -אקספורט או דיסטילר?

• הוסף לסימניות
הרגע סגרתי קובץ. כולה 4 עמודים באקספורט- פחות מ-3 מ"ב ודרך הדיסטילר- 27 מ"ב!
על פניו גם התוצאה באקספורט נראה יותר טוב הצבעים וכו' והטונים

• הוסף לסימניות
בעצם כשאתה סוגר דרך הדיסטילר אתה עושה את העבודה שה'ריפ' אמור לעשות לפידיאף הזה. דהיינו כל השיטוח של השקיפויות, הצללות, ריכוכים, מעברי צבע, ועוד. לכן עדיף לסגור דרך הדיסטילר ולראות שהכל עבר בשלום, למרות הנפח הגדול, מאשר לסגור באקספורט ולסמוך על הדפוס.
מעטים הדפוסים שיודעים להסתדר עם קבצי פידיאף מאינדיזיין.
היה לי גם דפוס שטען שיש לו מכונה של אגפא מצויינת שהיא מותאמת לקבצים הללו, ואין שום בעיה ואני יכול לסגור אפילו לאקרובט 5, סמכתי עליו והיה לי המון צער אחר כך.

אגב, אין מצב בעולם שיהיה לדפוס יותר טוב לקבל קובץ מאקספורט מאשר מדיסטילר.

הדרך היחידה שהיא הכי בטוחה היא להדפיס לקובץ פוסטסקיפט (ppd adobe pdf7). אח"כ לדסטל ולהגדיר בדיסטילר שידסטל לגריסת אקרובט 4 (שזה 1.3pdf)

בהצלחה

• הוסף לסימניות
לגבי הפרופילים - srgb זה פרופיל שמיועד לאינטרנט.

שאלה לגלי - אם הקובץ הוא ש/ל איך את יכולה לעבוד בצבע?
לא הייתי מעיזה לעשות עבודה צבעונית לפלט ש/ל.
הרי זה כל כך שונה, ברגע שהופכים הכל לאפורים הקובץ עוד צריך תיקונים, חלק להכהות, חלק להבהיר, אי אפשר בד"כ להפוך אוטומטית לגווני אפור ושזה גם ייראה טוב.
את התמונות למשל הייתי עורכת בש/ל בפוטושופ, מוודאת שהקונטרסט בסדר וכו', ורק אז מייבאת לאינדי.

ו - אני מצטרפת למה שכתב חיים - במילא אחרי הדיסטול הקובץ כבר לא כזה כבד, וחוצמזה, עדיף קובץ כבד ובטוח מקובץ קל שהפלט יצא עם בעיות.

בכל אופן, בסגירה לפוסטסקריפט יש את האופצי'ה
composite gray
ואז יש רק פלטה אחת לדפוס.

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מה שהפילוסופיה אומרת אבל מה הייתם עושים אם הייתם עסוקים בסגירת קובץ 3 ימים??!! (ועוד שהעבודה היא לא נעשתה על ידי...) האמת שנראה לי איזה דיבוק תקף את הקובץ הזה, אבל ב"ה עם הכל אפשר לסתדר...
באמת סגרתי דרך האקספורט, הדרך היחידה שהיתה אפשרית, וחוצ'מזה זה לא כ"כ נכון שהאקספורד פחות טוב. הוא יותר מתקדם ולכן בתי הדפוס מסתבכים איתו. אולי הגיע הזמן שבתי הדפוס יתקדמו קצת יותר מהר עם הטכנולוגיה...
העיקר שהכל עבר בשלום, ה' יעזור...

• הוסף לסימניות
ולאריאלס אני יודעת את האופציה הזו זה לא עזר...

• הוסף לסימניות
אוקיי, קטונתי...
קבצים עם דיבוק זה לא התחום שלי.

זה יהי'ה נחמד מאוד אם בתי דפוס יתקדמו, הבעי'ה שהם לא.

• הוסף לסימניות
גם מנסיוני לא כדאי לסגור דרך האקספורט, במיוחד קבצים עם שקיפויות.
הכי בטוח לסגור דרך הדפסת פוסטקריפט והגודל של הקובץ אחרי הדיסטילר לא אמור להיות יותר גדול!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקשורת;72286:
הרגע סגרתי קובץ. כולה 4 עמודים באקספורט- פחות מ-3 מ"ב ודרך הדיסטילר- 27 מ"ב!
על פניו גם התוצאה באקספורט נראה יותר טוב הצבעים וכו' והטונים

ומה תגידו על זה? אמנם עכשיו נשארתי בהתלבטות האם לשלוח את הקובץ הקטן שנראה יותר טוב, ולקחת סיכון (ע"פ התגובות פה), או לשלוח את הקובץ הכבד (28מ"ב) במשלוח, הוא נראה פחות יפה אבל כנראה בטוח....

• הוסף לסימניות
שאלת השאלות. אני דוקא התיעצתי עם מומחים בתחום, נראה את התוצאות...
(עדכון מחר)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י prog;72290:
הדרך היחידה שהיא הכי בטוחה היא להדפיס לקובץ פוסטסקיפט (ppd adobe pdf7).
למה? למה לא להשתמש ב-PPD שהדפוס משתמש בו, אם אותה רזולוציה ואותם הגדרות צבעים?
האם בתוכנת הריפ אין קובץ PPD?
נכתב ע"י prog;72290:
אח"כ לדסטל ולהגדיר בדיסטילר שידסטל לגריסת אקרובט 4 (שזה 1.3pdf)
למה לא לגירסאות מתקדמות יותר? שהדפוס יקבל עם שקיפות ואם זה לא ימצא חן בעיניו - שידסטלר מחדש לגירסה 1.3.
האם הריפ לא מסוגל להתמודד עם שקיפות? אנחנו לא מדינת עולם שלישית, ואני מניח שהציוד דפוס במדינת עם הספר הוא מהמתקדמים בעולם, וכאן אני שואל: אדובי התחילה עם תמיכה בשקיפות מאז דור אקרובט 5, היא מקדמת את התמיכה בשקיפות מגירסה לגירסה - למי? לאיזה חברה נידחת אי שם?
קטונתי מלהבין.

ועוד משהו: אי לא מבין כלום בתכנות פוסטסקריפט, כך שאם משודרת כאן בורות - הריני מבקש את סליחתכם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה