כללי סגירת קובץ בפוטושופ

• הוסף לסימניות
ברצוני לסגור קובץ גדול בפוטושופ שאח"כ ישמש אותי באינדי'.
האם יש הבדל אם הסגירה תהיה כקובץ תמונה- JPEG או כ-PDF ? מבחינת האיכות.
הPDF שוקל פחות, אם יש לזה משמעות.

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
תשמרי בPSD - כך תוכלי לערוך שינויים שיעודכנו אוטמט באינדיזיין

• הוסף לסימניות
כל שינוי שהיא תערוך בכל פורמט יתעדכן אוטומטית באינדיזיין. עדיף לדעתי לשמור PDF. גם פחות כבד גם שומר על השכבות.

• הוסף לסימניות
בד"כ אכן עדיף לשמור כPSD - כדי שכל שינוי יתעדכן אוטומטית.
אבל לפעמים כשיש BLEND-MODE בין התמונות - עדיף לשמור עותק TIFF (ללא שכבות), ולייבא אותו כלינק באינדזיין. כדי למנוע בעיות שונות בהדפסה.

• הוסף לסימניות
אני שומרת כ-JPEG.
וההדפסות שלי יוצאות חבל"ז. ללא כל בעיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י CSDesign;1138353:
אני שומרת כ-JPEG.
מנוע הדחיסה של JPEG - כידוע יוצר פיקסול במיקומים של קונטרסט גבוה.
לא מומלץ!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י itzuvim;1138446:
מנוע הדחיסה של JPEG - כידוע יוצר פיקסול במיקומים של קונטרסט גבוה.
לא מומלץ!
כל עוד לא נוצרת בעיה, אין לי ענין לשנות את השיטה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י CSDesign;1138353:
אני שומרת כ-JPEG.

הבעיה היא לא רק בגלל פורמט הדחיסה, אלא בעיקר בגלל השיטה.
לשמור ב- JPEG ולייבא לאינדי זאת לא שיטת עבודה נכונה עם לינקים. אין ספק שכך צריך לעבוד - לשמור ב- PSD ולייבא PSD. (עם לקחת בחשבון את הערתו הנכונה של 'עיצובים').

• הוסף לסימניות
תודה רבה

עזר לי מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה רבקה;1138587:
הבעיה היא לא רק בגלל פורמט הדחיסה, אלא בעיקר בגלל השיטה.
לשמור ב- JPEG ולייבא לאינדי זאת לא שיטת עבודה נכונה עם לינקים. אין ספק שכך צריך לעבוד - לשמור ב- PSD ולייבא PSD. (עם לקחת בחשבון את הערתו הנכונה של 'עיצובים').
תודה.
אקח לתשומת ליבי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה