כללי סגירת קובץ בrar

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ של 6 MB אני צריכה לשלוח את זה במייל וניסיתי לסגור את זה בrar וזה הקטין לי רק ל5 MB מה אני צריכה לעשות?
תודה

• הוסף לסימניות
שלח ב OUT LOOK ומה הבעיה לשלוח 5 mb

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פישי;626266:
שלח ב OUT LOOK ומה הבעיה לשלוח 5 mb

הבעיה היא לא ה5MB הבעיה היא למה זה נישאר אותה דבר אחרי הסגירה בRAR?

• הוסף לסימניות
ישנה אפשרות לסגור בRAR בהקטנה של הקובץ - אבל הוא מאבד את האיכות!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bshemesh;626303:
ישנה אפשרות לסגור בRAR בהקטנה של הקובץ - אבל הוא מאבד את האיכות!!

אז איך אפשר להקטין קובץ?

• הוסף לסימניות
באותו איכות??? לא נראה לי שאפשרי.

• הוסף לסימניות
בסגירה לRAR אין קטע של "מוריד איכות" או לא, פשוט מאוד ישנם קבצים שהם כבר דחוסים מטבעם, למשל JPG, ולכן דחיסת RAR או ZIP לא מניבה דחיסה משמעותית.
לעומת זאת אם תקח קובץ EPS עם נתונים וקטוריים למשל, ותדחס אותו בRAR התוצאות יהיו מרשימות, כי מלכתחילה הוא לא עבר דחיסה ולכן לתוכנה יש מה לדחוס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה