כללי סגירת קובץ ללקוח

• הוסף לסימניות
איך אני סוגרת אותו באופן שלא ניתן לעריכה?

• הוסף לסימניות
כמו שרשמו כתמונה jpeg
אלא אם כן זה קובץ להדפסה אז פידיאף ואולי להריץ בדיסטילר
למרות שבפידיאף תמיד אפשר ליגוע איכשהוא אין נעילה לגמרי..

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אין אפשרות באילסטיטור לשטח תמונה או משהו??
פשוט בעל הבית הדפוס והלקוח חברים....

• הוסף לסימניות
אני העברתי מאילוסטרייטור לאינדיזיין ואז סגרתי לפי די אף.
נראה לי שלא ניתן לערוך..

• הוסף לסימניות
זה עבודה מאד גדולה,
כל מיני סוגים של גדלים
זה לא יהווה פתרון עבורי

• הוסף לסימניות
סגרי לפי די אף ותעשי פלייס באינדיזיין לקובץ הפי די אף.
בשביל הבדיקה, תנסי לפתוח את קובץ הפידי אף שסגרת באנידי באילוס ותראי אם הוא נותן לך לערוך פרטים..

• הוסף לסימניות
מרקר - גם להניח את הפידיאף באינדיזיין אפשר לערוך (ברמה מסוימת , לא פונטים וכאלה)
אבל צריך קצת להבין באילוס. בשביל זה..

ליתר ביטחון תעשי קונברט לכל הטקסטים
ומה שאני עושה במצב כזה - שומרת קובץ נפרד , עם רקע ואלמנטים משוטחים , ועליהם טקסטים חיים עם קונברט ,
בד"כ אני מכניסה פידיאף לאינדיזיין כמו שאמרו ,
השיטוח בנפרד רק במקרים חריגים שאני יודעת שהדפוסים יגנבו מהעיצוב לצערי

• הוסף לסימניות
הדרך לסגור בPDF בצורה שלא מאפשרת העתקה ועריכה:
שליחת הקובץ להדפסה בPDF. > שמירה בשולחן עבודה.
פתיחת הקובץ משולחן עבודה > שליחה נוספת להדפסה בPDF > שמירה בשם אחר.
הקובץ האחרון שנשמר בלתי ניתן לעריכה והעתקה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה