כללי סגירת קובץ ל- ICO

• פותח הנושא imb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני אמורה לסגור קובץ בסיומת ICO.
ברשימת הסיומות בפ"ש לא מצאתי סיומת כזו, למישהו יש מושג איך אני סוגרת קובץ בצורה כזו??

• הוסף לסימניות
את צריכה לשמור אייקון?

יש 2 דרכים לעשות זאת,

1. לשמור את העבודה ולהוסיף לשם הקובץ את הסיומת ico לדוגמא הקובץ ייקרא miri.ico ואז לשמור אותו כ BMP וזה ישמר כאייקון, כלומר תוכלי להחיל את העיצוב על תקייה שבשולחן עבודה, מומלץ לעבוד על גודל קטן, משהו כמו 32 על 32 פיקסלים.

ישנה דרך נוספת, שמוסיפים "פילטר שמירה" בפורמט ico אותו מוסיפים לפילטרים של התוכנה, ואז שעושים "שמור בשם" מופיע אופציה לשמירה עם סיומת ico. בcs3 זה עבד לי מצויין, בcs4 זה לא עובד לי, אולי צריך לחפש משהו מתאים לזה, בכל אופן אני מצרף פה את הפילטר, כך שאם יש לך או למישהו אחר צורך בו, זה יוכל לעזור.

קבצים מצורפים

• ICOFormat.rar
    KB 12.1 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!
באפשרות הראשונה נשמר לי אייקון איכותי אולם עם רקע לבן מאחוריו, למרות שבפ"ש המסמך הוא ללא רקע.
באפשרות השניה אמנם המסמך ללא רקע לבן, אולם האייקון הוא בלתי איכותי בעליל.

שוב, תודה על העזרה.

• הוסף לסימניות
בתוכנת המרה "פורמט פקטורי" אפשר להמיר כל קובץ תמונה לico.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה