כללי סגירת קובץ לpdf

• הוסף לסימניות
קובץ של מספר עמודים באילוס'.
כבד מאד בשמירה בשם pdf.
דרך Printלא יוצא ברור מישהו יודע מה הסיבה לכך?
ואיזה פתרון יש לכך
דחוף לי מאד!!!!!
לא מצליה להעביר במייל את הקובץ רק דרך גוגל דרייב אבל אז מבקש אישור בקשת גישה לקובץ ואין לי מושג מה אני צריכה לעשות.
אשמח מאד אם משהו יועיל בטובו לעזור לי

• הוסף לסימניות
אולי בכל אופן יש מי שיכול לעזור לי?????
אני נואשת וזה דחוף מאוד!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
לסגור "בשמירה בשם" יוצא יותר קל - ולהוריד את הווי מכל ההגדרות
זה מקל על הקובץ

• הוסף לסימניות
זה עדיין גדול מ25 mb

• הוסף לסימניות
תגדירי press quallity ולא פרינט,
ועדיין אם זה מדי גדול, ואת רוצה לשלוח בדרייב, אם זה עושה לך בעיות של בקשת גישה וכו', תבדקי שאת שולחת דרך המייל של הברירת מחדל שלך, ותוסיפי את הקובץ בתיבת הדואר שאת שולחת תלחצי בסימון של המשולש של הדרייב ומשם תוסיפי.
ותמיד אפשר לכווץ בכל תוכנת כיווץ פשוטה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Loochi;2021448:
ועדיין אם זה מדי גדול, ואת רוצה לשלוח בדרייב, אם זה עושה לך בעיות של בקשת גישה וכו', תבדקי שאת שולחת דרך המייל של הברירת מחדל שלך, ותוסיפי את הקובץ בתיבת הדואר שאת שולחת תלחצי בסימון של המשולש של הדרייב ומשם תוסיפי.
ותמיד אפשר לכווץ בכל תוכנת כיווץ פשוטה.

איפה זה נמצא?

• הוסף לסימניות
אם הPDF גדול מידי, נסי להעביר אותו לאינדי, וכך השקל יורד פלאים. אם זה רק אלמנטים תעבירי אחד אחד לאינדי ומשם תסגרי, זה יוצא הרבה פחות.
כמו כן לי היה פעם שאם היה קבצי JPG לא יצאו טוב בכלל ביצוא [CTRL E] והדפסה [CTRL P] יצא מצוין, עם מדפסת וירטואלית כגון פידי אף כריאטור, אחרי משחק פה ושם עם ההגדרות של הגודל דף.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מ054;2021466:
איפה זה נמצא?

אחרי הסגירה לפידיאף, נפתח חלון של השמירה, שם בכותרת adobe PDF preset את בוחרת press quallity

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה