כללי סגירת קובץ - לWORD

• הוסף לסימניות
עיצוב גרפי שבוצע באילוס. אמור לעבור לקובץ WORD [למה? תשאלו את החרדים האלה!;)] ועוד בהקטנה. ושם כמובן שבהדפסה לא רואים כמעט כלום...

ניסיתי JPG PNG TIFF. ולא עזר. ניסו הדפסה על נייר כרומו - ולא עזר. הקובץ חייב להיות מיובא לWORD כקובץ תמונה. לא?

האם יש דרך מומלצת שאפשר לשמור את הקובץ כדי שהWORD לא יאבד את האיכות שלו?

• הוסף לסימניות
WMF

• הוסף לסימניות
אני העתקתי לצייר ושמרתי ואח"כ יבאתי לוורד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1009539:
אני העתקתי לצייר ושמרתי ואח"כ יבאתי לוורד

לא הבנתי מה הצייר יכול לעזור לי כאן??!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;1008941:
עיצוב גרפי שבוצע באילוס. אמור לעבור לקובץ WORD [למה? תשאלו את החרדים האלה!;)] ועוד בהקטנה. ושם כמובן שבהדפסה לא רואים כמעט כלום...

ניסיתי JPG PNG TIFF. ולא עזר. ניסו הדפסה על נייר כרומו - ולא עזר. הקובץ חייב להיות מיובא לWORD כקובץ תמונה. לא?

האם יש דרך מומלצת שאפשר לשמור את הקובץ כדי שהWORD לא יאבד את האיכות שלו?

אפשר EMF (גרסה מתקדמת יותר של WMF) ובמקרים רבים אפשר גם פשוט EPS (מניסיון (גם אני מהחלטוריסטים...) פגשתי מקרים שבהם ייצוא ל EPS איפשר לייבא בקלות לוורד, ומקרים אחרים שבהם זה לא הצליח).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;1009667:
לא הבנתי מה הצייר יכול לעזור לי כאן??!
לא יודעת, אני עשיתי ככה לשער של דף קשר שעיצבתי באילוסטרייטור ובמקום לפתוח כל שבוע את האילוסטרייטור העתקתי לצייר ושמרתי שם וכל שבוע אני מיבאה את זה לוורד ומוסיפה רק את הפרשה הרלוונטית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1009821:
לא יודעת, אני עשיתי ככה לשער של דף קשר שעיצבתי באילוסטרייטור ובמקום לפתוח כל שבוע את האילוסטרייטור העתקתי לצייר ושמרתי שם וכל שבוע אני מיבאה את זה לוורד ומוסיפה רק את הפרשה הרלוונטית

למה צייר??! אין יצוא לתמונה? או פ"ש?!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה