כללי סגירת קובץ שני צבעים מאינדזיין

• פותח הנושא mig
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הכל נבנה בשני צבעים,
היכן אני רואה שאכן אני סוגרת בשני צבעים ולא יותר (אני לא מוצאת את האופציה אני יודעת שיש שם אפשרות של איפוס במקרה והשתרבב צבע נוסף)

וכן אח"כ באקרובט היכן אני רואה שאכן הקובץ הופק בשני צבעים?

• הוסף לסימניות
אני לא מול התוכנה אבל יש בסגירה לדפוס לשונית "פלט"-שם תסמני אופציה של סגירה בהפרדת צבע
אח"כ תסמני צבע מסוים (כל צבע בנפרד)
ואוטמטית נוצר לך קובץ פידיאף שבנוי רק מהצבע שסגרת
מקווה שהובנתי-אם לא תשאלי שוב ואעלה צילום מסך

• הוסף לסימניות
באנגלית יש אפשרות?

• הוסף לסימניות
אחד הדברים שאני הכי שונאת זה להסביר
אז צרפתי לך תמונה
תכנסי לשם ואז תשחקי עם ה"וי"
זה אמור להיות שאם את מסמנת את התיבה רואים את הצבע הזה ואם לא אז לא רואים
למשל בנית משני צבעים בלק ומג'נטה, אז אם את מסמנת את הציאן ומורידה את הסימון אין הבדל כי הרי אין כלל ציאן בתמונה

מקוה שזה מובן
ואם לא.. אז תביני אותי. תראי מה השעה....

קבצים מצורפים

• 12.jpg
    KB 145.4 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
רב תודות,
ושאלה קטנה נוספת,
בעצם מופיעים לי 4 צבעים אבל כשאני מכבה שניים לא קורה לקובץ כלום,
זאת אומרת ניכר שהוא אכן מורכב משני צבעים.
האם הדפוס גם יפרש זאת כך, או שיש צורך לראות משהו שיצעק: "קובץ זה מורכב משני צבעים בלבד"
אם כן מהו הפרמטר?

• הוסף לסימניות
אם הוספת סימני חיתוך לכאורה הם משתמשים בכל ארבעת הצבעים (יש אפשרות לשנות את זה?)

• הוסף לסימניות
הוספתי...

זה בעיה,
או שעלי להכין סימני חיתוך ידניים?

• הוסף לסימניות
לא נראה לי בעיה, נראה לי שבדפוס אמורים להיות מספיק חכמים כדי לא להוציא לוחות ריקים עם סימני חיתוך,
רק תהיתי אם יש דרך לשנות את סימני החיתוך
וגם - יש פה מומחים ממני...
הוצאתי עבודות בשני צבעים לדפוס וזו לא היתה בעיה, אבל אולי אפשר לעשות את זה אחרת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה