כללי סגירת קובץ JPG בפוטושופ

• הוסף לסימניות
למה לא תמיד יש לי את האופציה לסגור JPG בפוטושופ?
מה שאני עושה מכניסה באילוס, ואז סוגרת
אשמח לתשובה מהמומחים

• הוסף לסימניות
אין כזה דבר...
יכול להיות שזה מיד אחרי ששמרת את הקובץ והוא לא סיים לשמור אותו עדיין

• הוסף לסימניות
גייפג מייצאים מפוטושופ ע"י
file - save for web...
ולבחור ב-preset את הפורמט הרצוי.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קלרינט;n4987024:
גייפג מייצאים מפוטושופ ע"י
file - save for web...
ולבחור ב-preset את הפורמט הרצוי.
בהצלחה!

תודה
השאלה, זה תמיד ככה צורת הסגירה בJPG?
כי כשאני פותחת קובץ תמונה, בלי בעיה הוא נותן לי אפשרות סגירה בsave as ל-jpg
אבל קובץ חדש שפתחתי מ-new, אין לי אפשרות ל-JPG

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafx;n4987060:
השאלה, זה תמיד ככה צורת הסגירה בJPG?
JPG

זוהי הדרך הנכונה ביותר.
יש לך שם עוד המון הגדרות, ובין השאר, אפשרות לראות עוד לפני הסגירה איך נראה ההבדל באיכות, ולהשוות - מסך של 2 או ארבע - לפני ואחרי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קלרינט;n4987074:
זוהי הדרך הנכונה ביותר.
יש לך שם עוד המון הגדרות, ובין השאר, אפשרות לראות עוד לפני הסגירה איך נראה ההבדל באיכות, ולהשוות - מסך של 2 או ארבע - לפני ואחרי.

תודה
תמיד חשבתי שהדרך הזאת זה רק בשביל לסגור קבצים שמעלים לאינטרנט

• הוסף לסימניות
כשפותחים קובץ עם 32 Bit אי אפשר לשמור כJPG
תבדוק את ההגדרות שלך ברוב המקרים מספיק 8BIT

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה