כללי סגירת קובץ

• הוסף לסימניות
קובץ שהיה מיועד לדפוס דיגיטלי.
אמור כעת להגיע להדפסת פרוצס רק ב-2 צבעים.
הקובץ בנוי מ-2 צבעים.
אבל הצבעים עצמם מורכבים מ-CMYK.

הקובץ בנוי בפוטושופ.

איך אתם ממליצים להחליף את הצבעים?
אני אומנם מסתדר טוב עם הפוטושופ (לצרכים שלי, והם לא רבים. אני בעיקר עובד באילוס' ואינדיזיין) אבל לא מספיק לעומק.
לכן אשמח אם יהיה אפשר לפרט מעט יותר.

העיניין קצת דחוף אז אשמח עם הענות מהירה.

תודה רבה,
גלעד.

• הוסף לסימניות
אם זו עבודה שתודפס בשני צבעים, אתה חיב להגיש כל צבע בנפרד שיהיה צבוע בשחור או100%מגנטה למשל, ותן לדפוס 2 מספרי צבעי פנטון.
לכאורה הכי פשוט יהיה באילוס לבצע את זה.

• הוסף לסימניות
למה להסתבך? צבע אחד תגדיר כשחור 100 אחוז ונגזרותיו ( גם ערכים נמוכים יותר של שחור מתקבלים בברכה..) וצבע שני כמג'נטה כנ"ל. אתה מגיש לדפוס קובץ אחד בלבד. טלפונית אתה מסביר להם שהם צריכים להוציא לוחות רק לערוצי השחור והמג'נטה. (כמובן שבערוצי הצהוב והציאן לא אמור להיות כלום!)
לגבי הצבע המודפס הסופי, אתה אומר להם מה הפנטון המודפס של השחור ומה הפנטון של המג'נטה וזהו!

• הוסף לסימניות
השאלה היא אם הם מדפיסים ב2 צבעים או בדואטון (מה שלא סביר אבל מי יודע)
אם זה דואטון הסתבכת אבל תעשי חיפוש לפני כמה שנים העלתי פה מדריך איךליצור קובץ לדואטון בפוטושופ.

• הוסף לסימניות
לא. לא הסברתי את עצמי נכון. (אולי הותרת היא המכשילה)
אני יודע שעלי להחליף את שני הצבעים ל-2 צבעי יסוד.
אבל הבעיה שלי היא, שלא עבדתי מסודר, והצבעים נבנו מערכים ולא מהסווטצ'ס
כעת איך אני בוחר את כל אחד מהצבעים במסמך?
מטה הקסם גם בטווח של 100 לא מניב תוצאות מדוייקות.

מה לעשות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלעד;327328:
לא. לא הסברתי את עצמי נכון. (אולי הותרת היא המכשילה)
אני יודע שעלי להחליף את שני הצבעים ל-2 צבעי יסוד.
אבל הבעיה שלי היא, שלא עבדתי מסודר, והצבעים נבנו מערכים ולא מהסווטצ'ס
כעת איך אני בוחר את כל אחד מהצבעים במסמך?
מטה הקסם גם בטווח של 100 לא מניב תוצאות מדוייקות.

מה לעשות?
בעיה סבוכה ומענינת, מה באמת עושים???

• הוסף לסימניות
כל פתרון יהיה מורכב יותר מאשר להתחיל מהתחלה.

זו מסקנתי.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש פתרון אפשרי, צריך לנסות, תלוי בסוג העבודה.
ליצור שכבת התאמה מעל כל העבודה,(או מעל שכבות מסוימות, קשה לייעץ בלי לראות את העבודה עצמה.) של גרדיאנט מאפ - gradient map
במעבר להשתמש רק בשני צבעי יסוד ובלבן בשלבי הביניים.
אם התוצאה משביעה רצון - ניתן לשטח את העבודה והיא תכיל רק את 2 צבעי היסוד הנבחרים. מנסיון.
אפשר לשחק עם המעברים לפי הצורך.

עוד משהו, לצורך ההדמיה אפשר לשתול במקום צבעי היסוד פנטונים, וכך לשער מה יצא.

• הוסף לסימניות
תוכל לנסות לבקש בלשכת שירות שימירו לך את ה-PDF...
כמובן שתצטרך לציין איזה צבעים להמיר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RCpro;327570:
תוכל לנסות לבקש בלשכת שירות שימירו לך את ה-PDF...
כמובן שתצטרך לציין איזה צבעים להמיר.

סליחה על השאלה, לא מבינה את העיצה,מה יעזור להמיר את ה-PDF?

שני הצבעים שלו מורכבים מארבע צבעים.

אם הוא ימיר לדוגמא את הציאן 2 הצבעים ישתנו!!!

• הוסף לסימניות
מכיוון שזו תמונה ולא אובייקט, את צודקת. שיתחיל לעבוד.

• הוסף לסימניות
אתה יכול "לכבות" שני צבעים בפוטושופ ולראות אילו שני צבעים מתנהגים קרוב יותר למה שאתה מעוניין, ואח"כ להוציא פילם רק של שניהם ולבקש בדפוס להחליף צבע אחד או את שניהם בצבע אחר. לדוגמה: אם התוצאה של שחור + מגנטה נראית לך קרובה למה שאתה מעוניין, אלא שאתה מעדיף שיהיה אדום אש במקום המגנטה. ציין את זה כשתגיע לדפוס. כדי שאתה בעצמך תוכל להתרשם, תוכל להעתיק את ערוץ המגנטה אל הערוץ הצהוב (לאחר שתמחק את תכנו) כך שמה שתראה ותדפיס יהיה שחור + אדום אש, אבל אין צורך בשביל תוצאה זאת בשלושת הגוונים אלא בשחור + המגנטה, וההנחיה בבית הדפוס שבמקום המגנטה צריך להדפיס אדום אש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה