סגירת תיק והפחתה בניכוי מס במקור

• הוסף לסימניות
הודעתי למע"מ על סגירה ולא הודעתי למס הכנסה. מיד קיבלתי מכתב שמבטלים לי הפחתה מניכוי מס במקור, היות ואין תיק במע"מ. מה זה אומר? רטרואקטיבי? או מכאן ואילך? ומה עושים כעת?.

עוד שאלה, בסגירה במע"מ הודעתי על 31/12/21. ובמס הכנסה עוד לא דיווחתי, האם אני יחוייב בדו"ח על 22 בשנה הבאה.

• הוסף לסימניות
תשלח פניה במפ"ל לסגור את התיק,דרך טופס 2550 תשלח צילום מסך שסגרת את התיק במעמ
יסגרו לך בד"כ מתחילת שנה ואז לא תצטרך להגיש כלל דוח ל2022

• הוסף לסימניות
תשלח פניה במפ"ל לסגור את התיק,דרך טופס 2550 תשלח צילום מסך שסגרת את התיק במעמ
יסגרו לך בד"כ מתחילת שנה ואז לא תצטרך להגיש כלל דוח ל2022
ולגבי הפחתה בניכוי מס אני צריך לעשות משהו?

• הוסף לסימניות
דרך טופס 2550 תשלח צילום מסך שסגרת את התיק במעמ
אפשר הסבר?
מה הכוונה "דרך טופס 2550" ?
יש אפשרות למלא אותו ולשלוח מקוון?
ואם כבר, עוד שאלה לגבי 2550:
הסעיפים על עיסוק כשכיר, עיסוק בת הזוג, והכנסות נוספות, - רלוונטיים להצהרה על סגירת עוסק פטור? או שאין צורך למלא אותם?

• הוסף לסימניות
ולגבי הפחתה בניכוי מס אני צריך לעשות משהו?
לא
עד היום לא ניכו במקור כי היית עוסק פטור עכשיו התבטלה ההטבה, אבל אין לך הכנסות כך שלא משנה
אפשר הסבר?
מה הכוונה "דרך טופס 2550" ?
יש אפשרות למלא אותו ולשלוח מקוון?
ניתן לשלוח דרך מפ"ל
הסעיפים על עיסוק כשכיר, עיסוק בת הזוג, והכנסות נוספות, - רלוונטיים להצהרה על סגירת עוסק פטור? או שאין צורך למלא אותם?
לא קריטי (אלא אם כן יהיה פקיד ממש יסודי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה