סגירת תיק

• הוסף לסימניות
ברצוני לסגור את התיק שאשתי פתחה לפני כשנה, עקב שמצאה עבודה טובה כשכירה.
אני רוצה לסגור לפני סוף 2021, שאני לא יצטרך להגיש דו"ח ל2022. אלא שעדיין חייבים לה על פעילות מסוימת, ועדיין הקבלה אצלה. וזה כנראה לא יקרה בשבוע הקרוב. (זה עיר אחרת) השאלה היא אם ברגע שייסגר התיק לא תוכל להביא להם קבלה, או שאפשר להציג קבלה על תיק שנסגר אם התאריך קודם לסגירה. תודה רבה.

• הוסף לסימניות
מישהו?

• הוסף לסימניות
בלי להיות איש מקצוע, ברור לגמרי שזה בסדר.
(ואם היא מביאה להם את הקבלה ולאחמ"כ סוגרת את העסק, והם אפילו לא יודעים מזה? )

• הוסף לסימניות
@יהודה מילר @אמא של נפתלי :) הדברים הגיוניים. אני יכול להיות בטוח שאני לא מסתבך?

עוד דבר, כשסוגרים תיק צריך מיד להגיש דו"ח? איך זה עובד? (עד שהיא תקבל טופס 106 מהעבודה.)

• הוסף לסימניות
תסגור את התיק בסוף 2021
דוח שנתי ל2021 להגיש כרגיל עוד כחצי שנה.
לגבי הקבלה לא כל כך הבנתי, זו קבלה של הוצאה או של הכנסה?

• הוסף לסימניות
תסגור את התיק בסוף 2021
דוח שנתי ל2021 להגיש כרגיל עוד כחצי שנה.
לגבי הקבלה לא כל כך הבנתי, זו קבלה של הוצאה או של הכנסה?
של הכנסה. (קצת מסובך בית ספר שביקש פעילות וביקש לשלם אח"כ. בסוף הוא הגיש צ'ק לא על כל הסכום. והוא עדיין חייב את הפער. השאלה היא אם אפשר קודם לסגור את התיק, ולהיות רגוע יותר לגבי השיק והקבלה הנוספת. אם נרשום בקבלה תאריך תשלום מוקדם, )

• הוסף לסימניות
של הכנסה. (קצת מסובך בית ספר שביקש פעילות וביקש לשלם אח"כ. בסוף הוא הגיש צ'ק לא על כל הסכום. והוא עדיין חייב את הפער. השאלה היא אם אפשר קודם לסגור את התיק, ולהיות רגוע יותר לגבי השיק והקבלה הנוספת. אם נרשום בקבלה תאריך תשלום מוקדם, )
מנסיוני עם בתי ספר שמעכבים תשלומים סתם בגלל סחבת...
להתקשר יום יום לשאול אם המנהלת/מזכירה/מורשה חתימה נמצאים, ולהגיע פיזית למקום ולהמתין שיוציאו שיק.
אם זה ממש חשוב לכם בשביל לסגור תיק ב-2021 הייתי משקיעה יום אחד לנסוע לשם כשיודעים בוודאות שמי שצריך לחתום על השיק נמצא.
(ביקרתי בכבודי ובעצמי בכמה בתי ספר לקוחות שלי כדי לסגור ענינים מהר...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה